autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

PAINE IN OU SI CAS RAS

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
Aceasta reteta am invatat-o de la bunica, o facea des cand mergeam in vacantele de vara., Felii de paine mai veche(daca painea e mare feliile se taie in jumatate), 2-3 oua, sare, 200 ml ulei, o felie de cas de oaie ras pa razatoarea cu gauri mici(cam 100-150 g).

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Intro tigaie, punem uleiul la incins. Batem bine ouale cu putina sare, luam feliile de paine, le dam prin ou, le punem la prajit in tigaie. Cand intoarcem felia, imediat presaram cas razuit(cu grija sa nu iese de pe felie) Se lasa putin la prajit, pana se rumeneste partea de jos din tigaie. Se pun feliile prajite pe o farfurie, iar casul ras, se topeste intre timp. Sunt bune la dejun sau cina.
Daca ti-a placut reteta noastra "PAINE IN OU SI CAS RAS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Sunt foarte bune, fac si acum deseori, mai ales ca in aceasta perioada se gaseste cas.

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Ce aperitiv gustos !!!, bravo, sincer bunicii tale !

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Minunat.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

      Cred ca sunt o bunatate,felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

      Waw, waw, da ce mergee!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • Aceasta reteta am invatat-o de la bunica
  • o facea des cand mergeam in vacantele de vara.
  • Felii de paine mai veche(daca painea e mare feliile se taie in jumatate)
  • 2-3 oua
  • sare
  • 200 ml ulei
  • o felie de cas de oaie ras pa razatoarea cu gauri mici(cam 100-150 g).

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Sunt foarte bune, fac si acum deseori, mai ales ca in aceasta perioada se gaseste cas.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt