Reteta postata pe: 04 mai 2009
Ingrediente
Aceasta reteta am invatat-o de la bunica, o facea des cand mergeam in vacantele de vara., Felii de paine mai veche(daca painea e mare feliile se taie in jumatate), 2-3 oua, sare, 200 ml ulei, o felie de cas de oaie ras pa razatoarea cu gauri mici(cam 100-150 g).
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Intro tigaie, punem uleiul la incins. Batem bine ouale cu putina sare, luam feliile de paine, le dam prin ou, le punem la prajit in tigaie. Cand intoarcem felia, imediat presaram cas razuit(cu grija sa nu iese de pe felie) Se lasa putin la prajit, pana se rumeneste partea de jos din tigaie. Se pun feliile prajite pe o farfurie, iar casul ras, se topeste intre timp. Sunt bune la dejun sau cina.
Daca ti-a placut reteta noastra "PAINE IN OU SI CAS RAS" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Dragii mei, chiar dacă cu întârziere, vă urez un An Nou Fericit și liniștit alături de cei
8 voturi
0 comentarii
55 min
Pieptul de pui se toaca marunt si se va marunti cu robotul pana va rezulta o pasta fina, se vor adauga
3 voturi
1 comentariu
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009
Cred ca sunt o bunatate,felicitari.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009
Waw, waw, da ce mergee!!