Paine Mediteraneana (raw vegan)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Paine Mediteraneana (raw vegan)

Ingrediente

  • 1 cana pulpa de nuca (rezulatata de la lapte de nuca
  • 1 cana pulpa de migdale (rezultata de la lapte de nuca)
  • 1/4 cana seminte de in, hidratate 30 min in 1/2 cana apa de izvor
  • 1/2 cana faina din seminte de in
  • 1/4 cana faina de nuca de macadamia
  • 1/4 cana faina de migdale
  • 1/2 cana faina din grau germinat, deshidratat si macinat
  • 1 cana faina de hrisca
  • 3 cani pulpa de morcov (rezultata de la suc)
  • 3 cani pulpa de dovlecel zucchini (rezulatat de la suc)
  • 1/2 cana rosii deshidratate, hidratate 30 min in 3/4 cana apa de izvor
  • 1/4 cana ardei capia deshidratat, macinat marunt
  • 6 linguri ulei extra virgin de masline
  • piper, dupa gust
  • 1 lingura pulbere de usturoi
  • sare de Himalaya, dupa gust
  • 3 linguri oregano
  • 1 lingura maghiran
  • 1 lingura busuioc

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, dar elastic, din ele. (Mai putem adauga faina de hrisca daca este necesar). Se intinde o foaie de 5 mm grosime. Cu o forma de inox, taiem bucati mai mici si le punem in tavitele deshidratorului. Le lasam sa stea in deshidrator, aproximativ 10-15 ore, la 40 de garde C. Se pun in pungi si se pastreaza in frigider cateva saptamani.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni