autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Paine mozaic

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
o paine la tava, o cana lapte caldut, 50 g sunca, un ou fiert, 100 g unt, un castravete murat, o jumatate de gogosar murat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie partea de jos a painii. Se indeparteaza miezul,coaja se umezeste cu lapte.
Sunca, oul,castravetele, gogosarul, se taie in cuburi foarte mici, se amesteca, cu painea umezita cu lapte, untul, condimentele.
Se umple painea, se lipeste partea inferioara, se preseaza si se da la rece pentru cateva ore(3-4 ore).Se taie felii de 1 cm grosime.
Timpul de preparare nu include timpul de asteptare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine mozaic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pastel cu carne si vanata

Pastel cu carne si vanata

Aluatul de filo este foarte subtire si trebuie folosit putin ulei sau unt ptr al unge. Intr-o tigaie

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne
Coronita de ficatei

Coronita de ficatei

Spargem intr-un bol ouale si le batem bine, amestecam apoi cu celelalte ingrediente si asezonam.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • o paine la tava
  • o cana lapte caldut
  • 50 g sunca
  • un ou fiert
  • 100 g unt
  • un castravete murat
  • o jumatate de gogosar murat

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulade mozaic