autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Paine mozaic

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
o paine la tava, o cana lapte caldut, 50 g sunca, un ou fiert, 100 g unt, un castravete murat, o jumatate de gogosar murat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie partea de jos a painii. Se indeparteaza miezul,coaja se umezeste cu lapte.
Sunca, oul,castravetele, gogosarul, se taie in cuburi foarte mici, se amesteca, cu painea umezita cu lapte, untul, condimentele.
Se umple painea, se lipeste partea inferioara, se preseaza si se da la rece pentru cateva ore(3-4 ore).Se taie felii de 1 cm grosime.
Timpul de preparare nu include timpul de asteptare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine mozaic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt

Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt

Pieptul de pui se feliaza iar apoi se se bate ca si pentru snitele, se condimenteaza cu sare si

20 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Carnaciori de Plescoi cu salata chinezeasca

Carnaciori de Plescoi cu salata chinezeasca

Carnaciori se prajesc intr-un cubulet de unt(nu foarte mult unt,o lingurita mica).Separat spalam

11 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 15 %
289.99 lei
246.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • o paine la tava
  • o cana lapte caldut
  • 50 g sunca
  • un ou fiert
  • 100 g unt
  • un castravete murat
  • o jumatate de gogosar murat

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv din piept de cocos