Paine prajita cu usturoi

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Paine prajita cu usturoi

Ingrediente

  • 1 paine feliata/ 1 bagheta
  • 4 catei usturoi
  • 3 linguri unt la temperatura camerei
  • 1 lingura ulei masline
  • 3 fire patrunjel

Mod de preparare

Se freaca untul cu ulei pana devine o pasta moale. (Daca untul este prea tare, se incalzeste putin pe foc) Se adauga usturoiul strivit, patrunjelul tocat si se omogenizeaza bine.

Fiecare felie de paine se unge cu un strat generos de unt aromat.

Se asaza intr-o tava feliile de paine cu partea unsa in sus si se dau la cuptor la 250C pentru 10 minute, pana painea se rumeneste usor pe margine, doar in zona cojii.

Se porneste apoi cuptorul pe optiunea grill (focul sa vina de sus) si se lasa cca 2-3 minute pana feliile se rumenesc frumos deasupra.

Se servesc imediat cat sunt crocante sau se pastreaza intr-o punga de hartie si se inmoaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise