autor:

Doina Oprea

» » , Retete de post, Retete vegetariene

Paine rustica (raw vegan)

Autor: Doina Oprea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Oprea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 februarie 2012

Ingrediente
6 cani hrisca hidratata 8 ore in apa si macinata, 2 cani faina integrala de orez rosu, 1 cana seminte chia hidratate 2 ore in apa de izvor, 1 cana nuca de brazilia hidratata 8 ore si maruntita in robotul cu lama in S, 1/2 cana faina de migdale, 2 cani pulpa de morcov (rezultata de la suc), 1/2 cana pulpa de cartof dulce (rezultata de la suc), 1/2 cana faina din seminte de in, 1/4 cana seminte de in, hidratate 30 min in 1/2 cana apa de izvor, 3 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece, sare de Himalaya dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, usor de format . (Mai putem adauga faina de orez daca este necesar). Se intinde o foaie de 5 mm grosime. Cu o forma de inox, taiem bucati mai mici si le punem in tavitele deshidratorului. Le lasam sa stea la uscat, aproximativ 24 de ore, la 40 de garde C.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine rustica (raw vegan)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
MANCARE DE CARTOFI DE POST

MANCARE DE CARTOFI DE POST

Ceapa se curata,se spala ,se taie marunt sau pestisori si se inabusa in putin ulei si apa fiarta

93 voturi    18 comentarii
35 min
Retete vegetariene
Frunze de vita oparite

Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2012

    Arata foarte bine painica!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 iulie 2012

    Inedita pt mine reteta ta, felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 6 cani hrisca hidratata 8 ore in apa si macinata
  • 2 cani faina integrala de orez rosu
  • 1 cana seminte chia hidratate 2 ore in apa de izvor
  • 1 cana nuca de brazilia hidratata 8 ore si maruntita in robotul cu lama in S
  • 1/2 cana faina de migdale
  • 2 cani pulpa de morcov (rezultata de la suc)
  • 1/2 cana pulpa de cartof dulce (rezultata de la suc)
  • 1/2 cana faina din seminte de in
  • 1/4 cana seminte de in
  • hidratate 30 min in 1/2 cana apa de izvor
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece
  • sare de Himalaya dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Oprea
Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Punem varza de Bruxelles in marinata si o lasam sa stea acolo minim 2 ore. Adaugam apoi restul ingredientelor

5 voturi    1 comentariu
20 min
Retete vegetariene
Supa Miso (raw vegan)

Supa Miso (raw vegan)

Se amesteca pasta miso cu putina apa calduta, apoi se aduga usturoiul , ghimbirul, algele, 1 ceasca

7 voturi    1 comentariu
15 min
Retete vegetariene
Paine Mediteraneana (raw vegan)

Paine Mediteraneana (raw vegan)

Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, dar elastic, din ele.

3 voturi    1 comentariu
1h
Retete vegetariene

Alexandrina (Chef de cuisine)

Arata foarte bine painica!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Ciuperci cu sos de rosii si usturoi la cuptor