autor:

Doina Oprea

» » , Retete de post, Retete vegetariene

Paine rustica (raw vegan)

Autor: Doina Oprea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Oprea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 februarie 2012

Ingrediente
6 cani hrisca hidratata 8 ore in apa si macinata, 2 cani faina integrala de orez rosu, 1 cana seminte chia hidratate 2 ore in apa de izvor, 1 cana nuca de brazilia hidratata 8 ore si maruntita in robotul cu lama in S, 1/2 cana faina de migdale, 2 cani pulpa de morcov (rezultata de la suc), 1/2 cana pulpa de cartof dulce (rezultata de la suc), 1/2 cana faina din seminte de in, 1/4 cana seminte de in, hidratate 30 min in 1/2 cana apa de izvor, 3 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece, sare de Himalaya dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, usor de format . (Mai putem adauga faina de orez daca este necesar). Se intinde o foaie de 5 mm grosime. Cu o forma de inox, taiem bucati mai mici si le punem in tavitele deshidratorului. Le lasam sa stea la uscat, aproximativ 24 de ore, la 40 de garde C.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine rustica (raw vegan)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Ciuperci cu praz la cuptor

Ciuperci cu praz la cuptor

Se spala bine si se lasa la scurs toate legumele. In cratita in care facem preparatul de ciuperci,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
Tarta cu branza (Västerbottenostpaj)

Tarta cu branza (Västerbottenostpaj)

Blatul: 1. mai intai lasati cuptorul sa se incalzeasca la 225 grade, iar untul sa ajunga la temperatura

6 voturi    2 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2012

    Arata foarte bine painica!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 iulie 2012

    Inedita pt mine reteta ta, felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 6 cani hrisca hidratata 8 ore in apa si macinata
  • 2 cani faina integrala de orez rosu
  • 1 cana seminte chia hidratate 2 ore in apa de izvor
  • 1 cana nuca de brazilia hidratata 8 ore si maruntita in robotul cu lama in S
  • 1/2 cana faina de migdale
  • 2 cani pulpa de morcov (rezultata de la suc)
  • 1/2 cana pulpa de cartof dulce (rezultata de la suc)
  • 1/2 cana faina din seminte de in
  • 1/4 cana seminte de in
  • hidratate 30 min in 1/2 cana apa de izvor
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece
  • sare de Himalaya dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Oprea
Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Punem varza de Bruxelles in marinata si o lasam sa stea acolo minim 2 ore. Adaugam apoi restul ingredientelor

6 voturi    1 comentariu
20 min
Retete vegetariene
Supa Miso (raw vegan)

Supa Miso (raw vegan)

Se amesteca pasta miso cu putina apa calduta, apoi se aduga usturoiul , ghimbirul, algele, 1 ceasca

7 voturi    1 comentariu
15 min
Retete vegetariene
Paine Mediteraneana (raw vegan)

Paine Mediteraneana (raw vegan)

Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, dar elastic, din ele.

4 voturi    1 comentariu
1h
Retete vegetariene

Alexandrina (Chef de cuisine)

Arata foarte bine painica!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Prazul și ceapa se curăță, apoi se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei și apă. Apoi se adaugă ardeiul kapia

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii de post de la bloggeri
Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Aperitiv de morcovi(Cenouras de Algarve)