autor:

Doina Oprea

» » , Retete de post, Retete vegetariene

Paine rustica (raw vegan)

Autor: Doina Oprea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Oprea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 februarie 2012

Ingrediente
6 cani hrisca hidratata 8 ore in apa si macinata, 2 cani faina integrala de orez rosu, 1 cana seminte chia hidratate 2 ore in apa de izvor, 1 cana nuca de brazilia hidratata 8 ore si maruntita in robotul cu lama in S, 1/2 cana faina de migdale, 2 cani pulpa de morcov (rezultata de la suc), 1/2 cana pulpa de cartof dulce (rezultata de la suc), 1/2 cana faina din seminte de in, 1/4 cana seminte de in, hidratate 30 min in 1/2 cana apa de izvor, 3 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece, sare de Himalaya dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, usor de format . (Mai putem adauga faina de orez daca este necesar). Se intinde o foaie de 5 mm grosime. Cu o forma de inox, taiem bucati mai mici si le punem in tavitele deshidratorului. Le lasam sa stea la uscat, aproximativ 24 de ore, la 40 de garde C.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine rustica (raw vegan)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Dovlecel gratinat cu usturoi

Dovlecel gratinat cu usturoi

Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente

15 voturi    12 comentarii
25 min
Retete vegetariene
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special

0 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene

  • 2 comentarii

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2012

    Arata foarte bine painica!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 iulie 2012

    Inedita pt mine reteta ta, felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 6 cani hrisca hidratata 8 ore in apa si macinata
  • 2 cani faina integrala de orez rosu
  • 1 cana seminte chia hidratate 2 ore in apa de izvor
  • 1 cana nuca de brazilia hidratata 8 ore si maruntita in robotul cu lama in S
  • 1/2 cana faina de migdale
  • 2 cani pulpa de morcov (rezultata de la suc)
  • 1/2 cana pulpa de cartof dulce (rezultata de la suc)
  • 1/2 cana faina din seminte de in
  • 1/4 cana seminte de in
  • hidratate 30 min in 1/2 cana apa de izvor
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece
  • sare de Himalaya dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Oprea
Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Punem varza de Bruxelles in marinata si o lasam sa stea acolo minim 2 ore. Adaugam apoi restul ingredientelor

6 voturi    1 comentariu
20 min
Retete vegetariene
Supa Miso (raw vegan)

Supa Miso (raw vegan)

Se amesteca pasta miso cu putina apa calduta, apoi se aduga usturoiul , ghimbirul, algele, 1 ceasca

7 voturi    1 comentariu
15 min
Retete vegetariene
Paine Mediteraneana (raw vegan)

Paine Mediteraneana (raw vegan)

Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, dar elastic, din ele.

4 voturi    1 comentariu
1h
Retete vegetariene

Alexandrina (Chef de cuisine)

Arata foarte bine painica!

Retete

din Retete vegetariene

Legume la cuptor Legume la cuptor

Fierbem broccoli. Taiem ceapa felii, dovlecelul il taiem in bucati mai mari si rosiile le lasam intregi sau le puteti taia in 2. Dupa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac pe pat de mamaliga Spanac pe pat de mamaliga

Pregatim mamaliga (pentru mamaliga nu am masurat cantitatile folosite). O puteti face dupa gustul vostru. Nu trebuie sa fie foarte moale. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
ARDEI UMPLUTI CU OREZ SI CIUPERCI