- 3 linguri faina, zaharul, drojdia, 2 linguri lapte, se face o maia care se lasa la crescut cateva minute(la cald)
Se incoporeaza toate ingredientele inclusiv maiaua, se framanta cu mana umezita cu ulei, pana se desprinde aluatul de mana si de lighean. Se lasa la crescut o ora la cald.
Se intinde o foaie rotunda,cu grosimea de 1,5 cm. In mijlocul foii se asaza ingredientele taiate cubulete, amestcate cu oua batute.Se impatureste foaia ca un plic, se asaza in tava rotunda unsa cu ulei, se mai lasa la crescut o jumatate de ora , se unge cu ou batut si se da la copt in cuptorul incins, pana se rumeneste.Cine doreste, poate sa presare mac sau susan Se serveste calda.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii