autor:

rosca constanta

» » Aperitive

Paine umpluta

Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
4 franzele mici sau 1 kg salam, 400 gr. parizer, 2-3 felii sunca ,150 gr.masline,100 gr.telemea,100 gr. cascaval ,4-5 oua fierte tari,2-3 castraveti murati ,3-4 gogosari murati,200 gr margarina,2 linguri mustar si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se taie franzela in 2, se scoate miezul din ea si se amesteca cu toate ingredientele taiate cubulete, dupa care se umplu jumatatile de franzela care se ruleaza in folie si se da la rece pina a doua zi sau citeva ore sa se intareasca margarina. E delicioasa ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Paine umpluta

Paine umpluta

Este foarte buna se poate servi atat calda dar si rece. Punem faina intr-un lighean. Facem o gaura

1 vot    0 comentarii
2h 15 min
Aperitive
Paine umpluta

Paine umpluta

Pieptul de pui se da prin masina de tocat, sau puteti folosi robotul de bucatarie. Ceapa se toaca

12 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Morari Oana

    Morari Oana (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2009

    Eu mai adaug si ceapa verde.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4 franzele mici sau 1 kg salam
  • 400 gr. parizer
  • 2-3 felii sunca ,150 gr.masline,100 gr.telemea,100 gr. cascaval ,4-5 oua fierte tari,2-3 castraveti murati ,3-4 gogosari murati,200 gr margarina,2 linguri mustar si piper

Raporteaza reteta

Morari Oana

Morari Oana (Chef de cuisine)

Eu mai adaug si ceapa verde.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Scovergi din Lunca Dunarii