autor:

rosca constanta

» » Aperitive

Paine umpluta

Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
4 franzele mici sau 1 kg salam, 400 gr. parizer, 2-3 felii sunca ,150 gr.masline,100 gr.telemea,100 gr. cascaval ,4-5 oua fierte tari,2-3 castraveti murati ,3-4 gogosari murati,200 gr margarina,2 linguri mustar si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se taie franzela in 2, se scoate miezul din ea si se amesteca cu toate ingredientele taiate cubulete, dupa care se umplu jumatatile de franzela care se ruleaza in folie si se da la rece pina a doua zi sau citeva ore sa se intareasca margarina. E delicioasa ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Paine umpluta

Paine umpluta

Pieptul de pui se da prin masina de tocat, sau puteti folosi robotul de bucatarie. Ceapa se toaca

13 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Paine umpluta cu branza

Paine umpluta cu branza

Se cerne faina intr-un bol la mixer se adauga drojdia,zaharul,uleiul si apa si se mixeaza pana se

1 vot    1 comentariu
1h 45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Morari Oana

    Morari Oana (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2009

    Eu mai adaug si ceapa verde.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4 franzele mici sau 1 kg salam
  • 400 gr. parizer
  • 2-3 felii sunca ,150 gr.masline,100 gr.telemea,100 gr. cascaval ,4-5 oua fierte tari,2-3 castraveti murati ,3-4 gogosari murati,200 gr margarina,2 linguri mustar si piper

Raporteaza reteta

Morari Oana

Morari Oana (Chef de cuisine)

Eu mai adaug si ceapa verde.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Saratele fragede