autor:

rosca constanta

» » Aperitive

Paine umpluta

Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
4 franzele mici sau 1 kg salam, 400 gr. parizer, 2-3 felii sunca ,150 gr.masline,100 gr.telemea,100 gr. cascaval ,4-5 oua fierte tari,2-3 castraveti murati ,3-4 gogosari murati,200 gr margarina,2 linguri mustar si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se taie franzela in 2, se scoate miezul din ea si se amesteca cu toate ingredientele taiate cubulete, dupa care se umplu jumatatile de franzela care se ruleaza in folie si se da la rece pina a doua zi sau citeva ore sa se intareasca margarina. E delicioasa ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Paine umpluta

Paine umpluta

Se taie painica la capete,se scoate miezul care se inmoaie in lapte si se amesteca cu ingredientele

22 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Paine umpluta - sandwich

Paine umpluta - sandwich

Intai taiem toate legumele in rondele subtiri, apoi taiem muschiul sau pastrama in felii. Se taie

5 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Morari Oana

    Morari Oana (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2009

    Eu mai adaug si ceapa verde.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4 franzele mici sau 1 kg salam
  • 400 gr. parizer
  • 2-3 felii sunca ,150 gr.masline,100 gr.telemea,100 gr. cascaval ,4-5 oua fierte tari,2-3 castraveti murati ,3-4 gogosari murati,200 gr margarina,2 linguri mustar si piper

Raporteaza reteta

Morari Oana

Morari Oana (Chef de cuisine)

Eu mai adaug si ceapa verde.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Pachetele din frunze de vita pentru aperitiv