autor:

kok miori

» » Aperitive

Paine umpluta cu branza

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 23 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 23 septembrie 2013

Ingrediente
500 gr faina, 1lingura drojdie uscata, 1lingura zahar, 2lingurite sare, 11/4 pahar apa, 1/2pahar de ulei, 200gr de parmezan ras marunt, 250 gr de branza Bery sau alta branza moale si gustoasa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se cerne faina intr-un bol la mixer se adauga drojdia,zaharul,uleiul si apa si se mixeaza pana se formeaza un aluat se adauga 150 de grame de parmezan si se continua framantatul,se adauga si sarea si se mai framanta pana se formeaza un aluat moale dar nu lipicios.Se unge un alt bol cu putin ulei si se pune la dospit pana isi dubleaza volumul. Cand a crescut deajuns se imparte in doua bucati si se intinde pe plansa se pune pe mijloc toata bucata de branza si se strang colturile prin prejur dandui o forma rotunda ,cu cealalta bucata se procedeaza la fel dupa care se ung cu ou batut si se presoara restul de parmezan pe paine si se mai lasa la dospit pana cuptorul se incalzeste la 200 de grade.Se coc 20 -25 de minute pana se rumeneste frumos.Se serveste caldut cu o salata de legume si verdeata alaturi si cateva masline.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Crostini Miez de Lapte

Crostini Miez de Lapte

Taiem painea in felii de 1,5- 2 cm , o stropim cu putin ulei si asezam feliile intr-o tava pe o

5 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Bulz a la Nicoleta

Bulz a la Nicoleta

Se pune apa la fiert se adauga sarea si cand apa clocoteste se adauga malaiul tot, se amesteca mamaliga

6 voturi    3 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2013

    interesanta reteta,imi place.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 gr faina
  • 1lingura drojdie uscata
  • 1lingura zahar
  • 2lingurite sare
  • 11/4 pahar apa
  • 1/2pahar de ulei
  • 200gr de parmezan ras marunt
  • 250 gr de branza Bery sau alta branza moale si gustoasa

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
maria mihalache

maria mihalache (Chef de cuisine)

interesanta reteta,imi place.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Fondue de branza