autor:

kok miori

» » Aperitive

Paine umpluta cu branza

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 23 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 23 septembrie 2013

Ingrediente
500 gr faina, 1lingura drojdie uscata, 1lingura zahar, 2lingurite sare, 11/4 pahar apa, 1/2pahar de ulei, 200gr de parmezan ras marunt, 250 gr de branza Bery sau alta branza moale si gustoasa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se cerne faina intr-un bol la mixer se adauga drojdia,zaharul,uleiul si apa si se mixeaza pana se formeaza un aluat se adauga 150 de grame de parmezan si se continua framantatul,se adauga si sarea si se mai framanta pana se formeaza un aluat moale dar nu lipicios.Se unge un alt bol cu putin ulei si se pune la dospit pana isi dubleaza volumul. Cand a crescut deajuns se imparte in doua bucati si se intinde pe plansa se pune pe mijloc toata bucata de branza si se strang colturile prin prejur dandui o forma rotunda ,cu cealalta bucata se procedeaza la fel dupa care se ung cu ou batut si se presoara restul de parmezan pe paine si se mai lasa la dospit pana cuptorul se incalzeste la 200 de grade.Se coc 20 -25 de minute pana se rumeneste frumos.Se serveste caldut cu o salata de legume si verdeata alaturi si cateva masline.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cartofi frantuzesti

Cartofi frantuzesti

Se curata cartofii de coaja fiind noi si se fierb nu prea tare, iar ouale se fierb 15 minute, dupa

3 voturi    2 comentarii
2h 15 min
Aperitive cu brinza
Crochete de cartofi la cuptor

Crochete de cartofi la cuptor

Se fierb cartofii in coaja,se curata,se zdrobesc si se amesteca cu branza,untul,oul,sare si piper. Se

6 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2013

    interesanta reteta,imi place.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 gr faina
  • 1lingura drojdie uscata
  • 1lingura zahar
  • 2lingurite sare
  • 11/4 pahar apa
  • 1/2pahar de ulei
  • 200gr de parmezan ras marunt
  • 250 gr de branza Bery sau alta branza moale si gustoasa

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
maria mihalache

maria mihalache (Chef de cuisine)

interesanta reteta,imi place.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pasta de branza