Curatati ceapa si ardeii, taiati-le cubulete si caliti-le 5 minute in uleiul incins. Spalati dovleceii si vinetele si taiati-le rondele subtiri. Taiati rosiile bucati, tocati cimbrul, usturoiul si jumatate din frunzele de busuioc si puneti-le pe toate in tigaie. Adaugati sare si piper si lasati-le sa fiarba incet, cu capac, circa 30 de minute. Rasturnati-le intr-o strecuratoare si lasati-le sa se scurga.
Taiati painea in doua pe orizontala, scoateti miezul din mijloc, introduceti umplutura de legume si acoperiti-o cu branza telemea taiata felii. Presarati peste branza frunzulitele de busuioc ramase si sunca taiata fasii si asezati deasupra jumatatea superioara a painii.
Inveliti painea umpluta cu folie de aluminiu si dati-o 10 minute la cuptorul incins la 180°. Lasati-o sa se raceasca, taiati-o felii groase si serviti-o la... iarba verde.

Fursecuri piersici umplute cu crema, fragede si aromate, reteta clasica de casa. Delicioase, colorate si perfecte pentru...
Fursecuri piersici umplute cu crema - reteta clasica, simpla si delicioasa
Descopera cum sa prepari salata de pui cu ciuperci si maioneza, o reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie....
Salata de pui cu ciuperci si maioneza. Reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie
Negresa cu gem si nuci – cea mai simpla si delicioasa reteta, perfecta pentru o prajitura umeda si aromata. Fara oua, unt...
Negresa cu gem si nuci - cea mai simpla si delicioasa reteta
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii