Se amesteca intai branzeturile la care se adauga ouale si la urma faina cu praful de copt. Se amesteca bine (aluatul este putin lipicios).
Se pune pe o tava pergament si cu mainile infarinate in faina luam din aluat cantitati mici si facem mingiute pe care le punem la distanta una de cealalta. Incalzim cuptorul la 180 de grade si le coacem aproximativ 20 - 25 de minute sau pana devin aurii.
Se servesc dupa ce s-au racit alaturi de masline sau alte lucruri picante - merg minunat cu bere.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii