autor:

Fara foto

» » Aperitive

painisoare cu spanac.

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Ingrediente
1 ou pentru aluat: 500 g faina, 250 ml apa calda, 6 linguri cu ulei de masline, 10 g drojdie, 1 lingurita cu sare., , Pentru umplutura: 500 g spanac, 250 g telemea de vaca, 1, ceapa, 2 oua, 1 legatura de marar, 1 legatura de patrunjel, sare, ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Dizolva drojdia in putina apa calduta. Adauga sare si ulei de masline. Toarna apoi peste faina si framanta. Daca aluatul este prea tare, adauga treptat apa calduta. Acopera-l si lasa-l la crescut, la loc cald, 1 ora. Spala spanacul, opareste-l pentru 5 minute, apoi scurge-l, taie-l marunt si caleste-l in putin ulei, dupa care da-l deoparte.

Adauga telemeaua data pe razatoare, 2 oua, vederata taiata fin, ceapa tocata si calita separat. Adauga sare. Din aluat intinde foi mai groase. In mijloc pune umplutura de spanac, ruleaza cu grija, da-le forma de semiluna si cresteaza din loc in loc. Asaza-le apoi intr-o tava unsa cu ulei, unge-le cu ou batut si coace-le la cuptor, 35-40 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "painisoare cu spanac." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Zacusca simpla

Zacusca simpla

Punem la cuptor vinetele ,ardeii grasi si iute pentru o ora la 250 de grade(cuptorul sa fie deja

3 voturi    1 comentariu
3h
Aperitive
Salata de beof

Salata de beof

Pentru salata de boeuf eu folosesc o parte din carnea de pui fiarta (pieptul) pentru supa de pui.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 ou pentru aluat: 500 g faina
  • 250 ml apa calda
  • 6 linguri cu ulei de masline
  • 10 g drojdie
  • 1 lingurita cu sare.
  • Pentru umplutura: 500 g spanac
  • 250 g telemea de vaca
  • 1
  • ceapa
  • 2 oua
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Gogonele in crusta