Jumatate de faina cu drojdia, laptele cald, se pun la mixer timp de 7 minute, apoi se lasa la odihnit. Din restul de faina, cu sarea, scortisoara si untul se face un aluat care se lasa odihnit 30 de minute. Umplutura: amesteca ingredientele. Pui primul aluat intains sub forma unui dreptunghi si pui umplutura apoi pui al 2 lea aluat. Apoi tai 12 fasii de 13 cm, fiecare fasie o tai in jumatate. Le impletesti cate 3, le pui pe un servet sa creasca dublu. Le dai la cuptor preincalzit le lasi 15 minute dupa ce le-ai uns.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii