Jumatate de faina cu drojdia, laptele cald, se pun la mixer timp de 7 minute, apoi se lasa la odihnit. Din restul de faina, cu sarea, scortisoara si untul se face un aluat care se lasa odihnit 30 de minute. Umplutura: amesteca ingredientele. Pui primul aluat intains sub forma unui dreptunghi si pui umplutura apoi pui al 2 lea aluat. Apoi tai 12 fasii de 13 cm, fiecare fasie o tai in jumatate. Le impletesti cate 3, le pui pe un servet sa creasca dublu. Le dai la cuptor preincalzit le lasi 15 minute dupa ce le-ai uns.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii