Eu am folosit biscuiti Pepito cu cacao si crema de lapte, dar puteti folosi biscuiti Oreo, Tempo sau altii care va plac. Singura conditie e sa fie cu crema.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt.
Se sfarma biscuitii (folosind robotul va fi foarte rapid). Se adauga mascarpone si se amesteca. Trebuie sa obtineti o pasta omogena. Din aceasta se formeaza bile (ies aproximativ 16 bucati din aceasta cantitate). Se pun in tava. Se intoduc betele de frigaruie in bile (aproximativ 1 cm adancime) si se pun in frigider pentru 30-40 minute.
Se topeste ciocolata la bain-marie sau in cuptorul cu microunde.
Prajiturile-acadele se scalda in ciocolata si se decoreaza dupa pofta ochilor si a inimii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii