PALARII DIN NUCA DE COCOS

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 100 g unt moale
  • 200 g nuca de cocos 2-3 linguri de gem

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 200 de grade. Ouale cu zaharul de freaca spuma , se adauga untul, nuca de cocos. Se fac 12 forme, se pun pe o hartie de copt intr-o tava. Se lasa in cuptor 15 minute. Inainte de pune la cuptor se face o gaurica in mijloc si se pune gem.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de capsuni cu menta

Gem de capsuni cu menta

Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...

Gem de capsuni cu menta
Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Papricas de pui cu galuste de faina
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor