Zaharul se freaca bine cu untul pana se omogenizeaza,se adauga ouale pe rand,zaharul vanilat si esenta de migdale si se amesteca in continuare.
Se adauga migdalele pisate si stafidele inmuiate in prealabil in putina apa calda sau rom.La sfarsit se adauga faina si se amesteca pana se formeaza un aluat potrivit de moale.
Pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se pun gramajoare de aluat cu lingurita,la distanta intre ele.
Se coc la foc potrivit pana se rumenesc usor pe margine.Se scot si se aseaza pe platouri pana se racesc.Nu se aseaza unul peste altul cat sunt calde.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii