Palmieri

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Palmieri

Ingrediente

  • aluat frantuzesc
  • 1 pahar zahar brun
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1-2 pliculete zahar vanilat

Mod de preparare

Se amesteca zaharul brun cu zaharul vanilat si scortisoara.

Aluatul se taie in 2 parti. Se presara zahar si cu ajutorul sucitorului se incorporeaza in aluat. Se procedeaza la fel pe cealalta parte.

Din ambele capete pe lungime se ruleaza foitajul. Cele doua parti se suprapun.

Se taie fasiute de 1 cm care se aseaza pe cant in tava acoperita cu hartie de copt.

Se coc la foc mediu spre mare pana se rumenesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor