Palmieri

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Palmieri

Ingrediente

  • aluat frantuzesc
  • 1 pahar zahar brun
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1-2 pliculete zahar vanilat

Mod de preparare

Se amesteca zaharul brun cu zaharul vanilat si scortisoara.

Aluatul se taie in 2 parti. Se presara zahar si cu ajutorul sucitorului se incorporeaza in aluat. Se procedeaza la fel pe cealalta parte.

Din ambele capete pe lungime se ruleaza foitajul. Cele doua parti se suprapun.

Se taie fasiute de 1 cm care se aseaza pe cant in tava acoperita cu hartie de copt.

Se coc la foc mediu spre mare pana se rumenesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise