autor:

strumfii bucatari

» » Dulciuri diverse

Palmieri cu gem

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2017

Ingrediente
, 1 pachet foietaj ( 2 foi), 4-5 linguri gem, nuca de cocos, susan, zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Scoatem foietajul din congelator si lasam in frigider sa se dezghete. Dupa ce s-a dezghetat, punem pe masa unsa cu susan si nuca de cocos. Intindem putin, punem gem, nuca de cocos si susan, apoi rulam din ambele parti pana ajungem la jumatate, apoi taiem. Punem palmierii in tava unsa si coacem laa 190 de grade C, pentru 20-25 de minute.

Scoatem din tava si pudram cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Palmieri cu gem" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chiftelute de mere

Chiftelute de mere

Se răzălesc merele şi se lasă de-o parte să se scurgă de zeamă. Pe urmă se face un aluat

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Cupa de crema si fructe

Cupa de crema si fructe

Crema: se pune laptele intr-o cratita la fiert la foc mic impreuna cu jumatate din cantitatea de

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj ( 2 foi)
  • 4-5 linguri gem
  • nuca de cocos
  • susan
  • zahar pudra

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Pancake mic-dejun cu nuci, miere si banane