autor:

strumfii bucatari

» » Dulciuri diverse

Palmieri cu gem

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2017

Ingrediente
, 1 pachet foietaj ( 2 foi), 4-5 linguri gem, nuca de cocos, susan, zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Scoatem foietajul din congelator si lasam in frigider sa se dezghete. Dupa ce s-a dezghetat, punem pe masa unsa cu susan si nuca de cocos. Intindem putin, punem gem, nuca de cocos si susan, apoi rulam din ambele parti pana ajungem la jumatate, apoi taiem. Punem palmierii in tava unsa si coacem laa 190 de grade C, pentru 20-25 de minute.

Scoatem din tava si pudram cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Palmieri cu gem" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Trigoane cu banza dulce

Trigoane cu banza dulce

Preparam umplutura in felul urmator: amestecam branza cu zaharul, ouale, grisul, stafidele. Luam

19 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Briose pufoase pentru pachetel

Briose pufoase pentru pachetel

Pentru inceput trebuie sa topim untul. Mixam untul cu zaharul. Adaugam ouale pe rand si mixam duopa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj ( 2 foi)
  • 4-5 linguri gem
  • nuca de cocos
  • susan
  • zahar pudra

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

4 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

1 vot    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Strudel cu visine