Palmieri cu gem

Scoatem foietajul din congelator.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Palmieri cu gem

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj ( 2 foi)
  • 4-5 linguri gem
  • nuca de cocos
  • susan
  • zahar pudra

Mod de preparare

Scoatem foietajul din congelator si lasam in frigider sa se dezghete. Dupa ce s-a dezghetat, punem pe masa unsa cu susan si nuca de cocos. Intindem putin, punem gem, nuca de cocos si susan, apoi rulam din ambele parti pana ajungem la jumatate, apoi taiem. Punem palmierii in tava unsa si coacem laa 190 de grade C, pentru 20-25 de minute.

Scoatem din tava si pudram cu zahar pudra.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure