autor:

strumfii bucatari

» » Dulciuri diverse

Palmieri cu gem

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2017

Ingrediente
, 1 pachet foietaj ( 2 foi), 4-5 linguri gem, nuca de cocos, susan, zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Scoatem foietajul din congelator si lasam in frigider sa se dezghete. Dupa ce s-a dezghetat, punem pe masa unsa cu susan si nuca de cocos. Intindem putin, punem gem, nuca de cocos si susan, apoi rulam din ambele parti pana ajungem la jumatate, apoi taiem. Punem palmierii in tava unsa si coacem laa 190 de grade C, pentru 20-25 de minute.

Scoatem din tava si pudram cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Palmieri cu gem" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cozonac glazurat

Cozonac glazurat

Amestecam toate ingredientele pentru aluat si framantam aluatul pana ce devine elastic. Il lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Plăcinta cu dovleac roșu

Plăcinta cu dovleac roșu

-se prepară un aluat moale nelipicios din toate componentele din rețetă(aluat) -se lasă la odihnit

4 voturi    5 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj ( 2 foi)
  • 4-5 linguri gem
  • nuca de cocos
  • susan
  • zahar pudra

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
panna cotta cu menta si sos de ciocolata