1. Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Rosiile deshidratate le scoatem din ulei si le asezam pe un servet de hartie, ca sa sa eliminam surplusul de ulei.
2. Daca aluatul este sub forma patrata sau dreptunghiulara, treaba este rezolvata. Asezam pe el rosiile tocate marunt si deasupra lor presaram oreganul. Daca aluatul este sub alta forma, il intindem cu sucitorul pe masa de lucru presarata cu faina si il taiem sub forma de dreptunghi sau patrat.
3. Incepem sa rulam strans foaia dintr-o parte, pana ajungem la jumatate. Rulam apoi si din partea opusa. Cand cele doua rulouri s-au apropiat, le strangem usor cu mana, ca aluatul sa se lipesca unul de altul. Cu un cutit bine ascutit, taiem felii de un centimetru grosime. Asezam feliile pe o tava tapetata cu hartie de copt. Ungem cu ou batut si coacem in cuptorul preincalzit la 200 de grade, aproximativ 15 minute, pana se rumenesc frumos. Servim calde sau reci.
Pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii