Am batut ouale intregi cu mixerul, am adaugat zaharul si sarea;
La ouale batute am adaugat margarina topita, faina + praful de copt + zaharul vanilat + coaja de lamaie rasa, am amestecat totul cu mixerul la viteza mica pana am obtinut un alut mai gros decat cel pt clatite si pufos (avea bule de aer);
Am dozat aluatul cu un mic si am prajit clatitele in unt;
Pe prima fata se lasa sa se prajeasca pana cand deasupra aluatul nu mai curge, pe cealalta fata se lasa putin, cam 1 minut;
Mi-au iesit 10 bucati.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii