Amestecam ingredientele uscate bine cu un tel. Separat amestecam ingredientele lichide:laptele batut, ouale si untul topit.
Punem compozitia lichida peste cea uscata si amestecam pana la omogenizare.
Incalzim bine o tigaie non-aderenta, o ungem cu putin ulei si pune 3/4 polonic din compozotie pe care o nivelam cu o lingura. Le intoarcem cand vedem bule mici care se sparg.
Mie mi-au iesit cam 12 clatite.
Se servesc cu gem/miere/lapte.
Pofta buna! :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii