Cuplam aparatul Panini Maker Breville la sursa de curent. Asteptam sa se aprinda ledul verde. Cat asteptam pregatim aluatul astfel: Punem intr-un bol ingredientele solide: faina, zaharul. bicarbonatul si praful de copt. Batem ouale cu untul topit si laptele batut si le turnam peste ingredientele solide. Omogenizam. Vom optine o compozitie ca o smantana care curge.
Cand plita aparatului este incinsa turnam clatitele cu ajutorul unei linguri.
Punem capacul. In cateva secunde clatitele sunt gata fiindca se vor coace simultan pe ambele parti.
Iata cu aparatul Panini Maker Breville isi regleaza singur inaltimea in functie de preparat.
Punem smantana lichida intr-un vas si incalzim pana ajunge aproape de punctul de fierbere. Adaugam ciocolata rupta bucatele sau rasa si romul si omogenizam pana obtinem o crema fina. Asezam o clatita, apoi un strat de ciocoata, cateva visine din dulceata si o lingurita de zeama din dulceata.
Continuam pana formam un turnulet. Asezam deasupra cateva visine. Le puteti manca imediat sau le puteti da la frigider sa se intareasca putin crema de ciocolata.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii