Cuplam aparatul Panini Maker Breville la sursa de curent. Asteptam sa se aprinda ledul verde. Cat asteptam pregatim aluatul astfel: Punem intr-un bol ingredientele solide: faina, zaharul. bicarbonatul si praful de copt. Batem ouale cu untul topit si laptele batut si le turnam peste ingredientele solide. Omogenizam. Vom optine o compozitie ca o smantana care curge.
Cand plita aparatului este incinsa turnam clatitele cu ajutorul unei linguri.
Punem capacul. In cateva secunde clatitele sunt gata fiindca se vor coace simultan pe ambele parti.
Iata cu aparatul Panini Maker Breville isi regleaza singur inaltimea in functie de preparat.
Punem smantana lichida intr-un vas si incalzim pana ajunge aproape de punctul de fierbere. Adaugam ciocolata rupta bucatele sau rasa si romul si omogenizam pana obtinem o crema fina. Asezam o clatita, apoi un strat de ciocoata, cateva visine din dulceata si o lingurita de zeama din dulceata.
Continuam pana formam un turnulet. Asezam deasupra cateva visine. Le puteti manca imediat sau le puteti da la frigider sa se intareasca putin crema de ciocolata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii