Cuplam aparatul Panini Maker Breville la sursa de curent. Asteptam sa se aprinda ledul verde. Cat asteptam pregatim aluatul astfel: Punem intr-un bol ingredientele solide: faina, zaharul. bicarbonatul si praful de copt. Batem ouale cu untul topit si laptele batut si le turnam peste ingredientele solide. Omogenizam. Vom optine o compozitie ca o smantana care curge.
Cand plita aparatului este incinsa turnam clatitele cu ajutorul unei linguri.
Punem capacul. In cateva secunde clatitele sunt gata fiindca se vor coace simultan pe ambele parti.
Iata cu aparatul Panini Maker Breville isi regleaza singur inaltimea in functie de preparat.
Punem smantana lichida intr-un vas si incalzim pana ajunge aproape de punctul de fierbere. Adaugam ciocolata rupta bucatele sau rasa si romul si omogenizam pana obtinem o crema fina. Asezam o clatita, apoi un strat de ciocoata, cateva visine din dulceata si o lingurita de zeama din dulceata.
Continuam pana formam un turnulet. Asezam deasupra cateva visine. Le puteti manca imediat sau le puteti da la frigider sa se intareasca putin crema de ciocolata.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii