autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Pancakes cu cirese

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iunie 2013

Ingrediente
2 oua, 230 gr iaurt natural, 3 linguri branza de vaci mai cremoasa, 50 ml ulei, 5 linguri zahar, 210-230 gr faina, 1 praf de copt, 1 lingurita zahar pudra cu pastai de vanilie, 1 lingurita esenta rom, 150 gr cirese

Dificultate: Medie Timp: 35 min

4 voturi

Mod de preparare

Mixam spuma ouale impreuna cu zaharul, apoi si cu uleiul.
Incoporam iaurtul si mixam la viteza mica sa nu ne stropim, branza facuta bucatele cu mana, esenta de rom.
Adaugam zaharul cu pastai de vanilie, praful de copt si faina in ploaie, pana obtinem un aluat putin mai gros decat cel de la clasicele clatite.
Spalam ciresele, le stergem cu un prosopel curat si le scoatem samburii.
Le punem in compozitia de mai sus si amestecam usor cu o lingura.
Ungem o tigaie cu ulei si o incingem.
Punem cate 2-3 linguri din compozitia de pancakes, o intindem usor si le rumenim pe ambele parti dar la foc mai mic ca sa se poate coace bine.
Le scoatem cu o paleta pe un platou, le lasam sa se racoreaca putin si servim.
Din acesta compozitie mi-au iesit fix 14 bucati!
Pot fi mancate simple, cu dulceata, pudrate cu zahar sau ciocolata topita!
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pancakes cu cirese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Sirop de menta

Sirop de menta

Frunzele de menta le-am spalat bine si le-am lasat la zvantat. Am pus apa si zaharul pe foc intr-o

4 voturi    1 comentariu
3h 30 min
Dulciuri diverse
Eclere cu crema de ciocolata

Eclere cu crema de ciocolata

Aluatul: Intr-o cratita punem apa si uleiul. Le punem pe foc, iar cand da in clocot turnam toata

3 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsy Ciobanu , 25 mai 2014

    Suna cam bine ce zici tu ;)

  • Fara foto

    Raluca Ionita , 24 mai 2014

    si ca sa le transformi intr-un desert de dupa-amiaza, pudrate cu zahar si stropite cu Baileys :)

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 07 iulie 2013

    Multumesc Mariana!

    • Fara foto

      Mariana Murgu , 18 iunie 2013

      imi plac!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

35 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 230 gr iaurt natural
  • 3 linguri branza de vaci mai cremoasa
  • 50 ml ulei
  • 5 linguri zahar
  • 210-230 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita zahar pudra cu pastai de vanilie
  • 1 lingurita esenta rom
  • 150 gr cirese

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Fara foto

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc Mariana!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Micile vrajitoare Micile vrajitoare

Se spală merele, se decojesc (sau nu) şi se dau prin răzătoarea mare. Se călesc într-o crăticioară, iar dacă merele

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu ciocolata si banane Clatite cu ciocolata si banane

Punem toate ingredientele intr-un bol si le batem cu telul, adăugând faina treptat pana devine o smantana subtire. Luam cu polonicul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Biscuiti aromati cu stafide, nuca si dovleac