Intr-un bol punem apa minerala, sarea, zaharul, uleiul si le amestecam cu un tel.
Incorporam faina cernuta, treptat, apoi stingem praful de copt cu zeama de lamaie si il punem in comcpozitie.
Spalam merele, le decojim si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari.
Le adaugam peste aluat, apoi nuca macinata si esenta de rom.
Lasam 15 minute aluatul sa se odihneasca.
Incingem o tigaie, picuram ulei si il intindem peste tot.
Cu un polonic punem cate putina compozitie, rumenim pancakes-urile frumos pe ambele parti, iar la intors ne ajutam de o paleta.
Le asezam pe un platou, le stropim cu sirop de portocale si servim.
Yamiiii, atat pot sa zic!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii