Bateti ouale intr-un vas impreuna cu laptele. Separat amestecati faina cu praful de copt, sarea si zaharul. Adaugati peste ouale batute cu lapte si omogenizati. Puneti si vanilia impreuna cu merele curatate de coaja si date pe razatoarea mare. Omogenizati compozitia.
Puneti o tigaie la incins pe foc mic spre mediu. Turnati putin ulei cat sa acopere fundul tigaii. Puneti cu lingura din compozitia de clatite in tigaie si presati putin cu dosul la lingura.Daca sunt prea groase nu se vor face la mijloc. Lasati pe foc pana devin aurii apoi intoarceti pe partea cealalta.
Scoateti pe un platou si pudrati cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii