Pandispan - 2 tavi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pandispan - 2  tavi

Ingrediente

  • 12 oua
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/4 sticluta de rom
  • 1 varf lingura de sare

Mod de preparare

Se separa galbenusurile de albusuri, se bat bine albusurile, se adauga un varf de lingura de sare, se adauga galbenusurile, se adauga zaharul, faina, zaharul vanilat si esenta de rom. Se amesteca bine compozitia, dupa care se baga in tava si se lasa la cuptor aproximativ 30 min.

Dupa preferinta, se poate face si in 2 culori: se pune in tava jumatate din compozitia de mai sus, se adauga 1 lingura de cacao in compozitia ramasa si se adauga in tava.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise