autor:

Fara foto

» » Prajituri

Pandispan - 2 tavi

Autor: irina_gospodina (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 18 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: irina_gospodina (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 18 octombrie 2011

Ingrediente
12 oua, 12 linguri zahar, 12 linguri faina, 1 plic zahar vanilat, 1/4 sticluta de rom, 1 varf lingura de sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se separa galbenusurile de albusuri, se bat bine albusurile, se adauga un varf de lingura de sare, se adauga galbenusurile, se adauga zaharul, faina, zaharul vanilat si esenta de rom. Se amesteca bine compozitia, dupa care se baga in tava si se lasa la cuptor aproximativ 30 min.
Dupa preferinta, se poate face si in 2 culori: se pune in tava jumatate din compozitia de mai sus, se adauga 1 lingura de cacao in compozitia ramasa si se adauga in tava.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan - 2 tavi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Prajitura cu biscuiti

Prajitura cu biscuiti

Blat: Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma tare cu un praf de sare.Dupa ce s-a intarit

28 voturi    11 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2011

    Bun, bunut pandispanul tau... Sticluta cu rom cati ml are ? Este singurul lichid din amestec si vreau sa stiu.

  • Maria Markov

    Maria Markov (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2011

    Foarte frumusel pandispanul tau!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 12 oua
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/4 sticluta de rom
  • 1 varf lingura de sare

Raporteaza reteta

Retete
de irina_gospodina
Placinta cu mere - 2 tavi

Placinta cu mere - 2 tavi

Aluatul: se pune drojdia intr-un castron, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste, se adauga

5 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri

Sidy (Chef de cuisine)

Bun, bunut pandispanul tau... Sticluta cu rom cati ml are ? Este singurul lichid din amestec si vreau sa stiu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu capsuni