Se separa galbenusurile de albusuri, se bat bine albusurile, se adauga un varf de lingura de sare, se adauga galbenusurile, se adauga zaharul, faina, zaharul vanilat si esenta de rom. Se amesteca bine compozitia, dupa care se baga in tava si se lasa la cuptor aproximativ 30 min.
Dupa preferinta, se poate face si in 2 culori: se pune in tava jumatate din compozitia de mai sus, se adauga 1 lingura de cacao in compozitia ramasa si se adauga in tava.
Pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii