autor:

Fara foto

» » Prajituri

Pandispan - 2 tavi

Autor: irina_gospodina (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 18 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: irina_gospodina (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 18 octombrie 2011

Ingrediente
12 oua, 12 linguri zahar, 12 linguri faina, 1 plic zahar vanilat, 1/4 sticluta de rom, 1 varf lingura de sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se separa galbenusurile de albusuri, se bat bine albusurile, se adauga un varf de lingura de sare, se adauga galbenusurile, se adauga zaharul, faina, zaharul vanilat si esenta de rom. Se amesteca bine compozitia, dupa care se baga in tava si se lasa la cuptor aproximativ 30 min.
Dupa preferinta, se poate face si in 2 culori: se pune in tava jumatate din compozitia de mai sus, se adauga 1 lingura de cacao in compozitia ramasa si se adauga in tava.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan - 2 tavi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajiturele pufoase

Prajiturele pufoase

Zbateti impreuna ouale cu zaharul dupa care adaugati vanilia si uleiul amestecand in continuu. Adaugati

9 voturi    8 comentarii
20 min
Prajituri
Prajitura cu migdale si crema de zmeura (fara zahar)

Prajitura cu migdale si crema de zmeura (fara zahar)

Blat: 1. Preincalzeste cuptorul la 170 grade Celsius. 2. Mixeaza albusurile spuma tare cu praful

3 voturi    0 comentarii
4h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2011

    Bun, bunut pandispanul tau... Sticluta cu rom cati ml are ? Este singurul lichid din amestec si vreau sa stiu.

  • Maria Markov

    Maria Markov (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2011

    Foarte frumusel pandispanul tau!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 12 oua
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/4 sticluta de rom
  • 1 varf lingura de sare

Raporteaza reteta

Retete
de irina_gospodina
Placinta cu mere - 2 tavi

Placinta cu mere - 2 tavi

Aluatul: se pune drojdia intr-un castron, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste, se adauga

5 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri

Sidy (Chef de cuisine)

Bun, bunut pandispanul tau... Sticluta cu rom cati ml are ? Este singurul lichid din amestec si vreau sa stiu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Spirale cu mere si stafide Spirale cu mere si stafide

Cernem faina intr-un castron (eu am framantat intr-o covata pe care am achizitionat-o anul acesta de la Targul Olarilor, si de care

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Poale-n brau Poale-n brau

Se fărâmă drojdia şi se dizolvă în puţin lapte călduţ cu zahărul, se adaugă apoi ouăle, restul de lapte, untul

0 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Floricele cu branza