Se separa galbenusurile de albusuri, se bat bine albusurile, se adauga un varf de lingura de sare, se adauga galbenusurile, se adauga zaharul, faina, zaharul vanilat si esenta de rom. Se amesteca bine compozitia, dupa care se baga in tava si se lasa la cuptor aproximativ 30 min.
Dupa preferinta, se poate face si in 2 culori: se pune in tava jumatate din compozitia de mai sus, se adauga 1 lingura de cacao in compozitia ramasa si se adauga in tava.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii