Se separa galbenusurile de albusuri, se bat bine albusurile, se adauga un varf de lingura de sare, se adauga galbenusurile, se adauga zaharul, faina, zaharul vanilat si esenta de rom. Se amesteca bine compozitia, dupa care se baga in tava si se lasa la cuptor aproximativ 30 min.
Dupa preferinta, se poate face si in 2 culori: se pune in tava jumatate din compozitia de mai sus, se adauga 1 lingura de cacao in compozitia ramasa si se adauga in tava.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii