autor:

flori de piatra

» » Dulciuri diverse

PANDISPAN

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
10 oua, 150 g zahar, 150 g faina, putin ulei, un varf de cutit de sare, 2-3 linguri cacao, esente.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

70 voturi

Mod de preparare

Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma tare cu putina sare, se adauga zaharul si se continua baterea (mixarea) pana se topeste zaharul. Se adauga si galbenusurile, se amesteca usor, apoi se adauga faina.Se amesteca bine pana se omogenizeaza compozitia, se adauga esentele dorite.Se ung tavile cu ulei, se tapeteaza, se adauga o parte din compozitie.
In compozitia ramasa se adauga cacaua si se pune peste cealalta compozitie din tavi. Se introduc tavile in cuptorul preincalzit, la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "PANDISPAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pandispan - 2  tavi

Pandispan - 2 tavi

Se separa galbenusurile de albusuri, se bat bine albusurile, se adauga un varf de lingura de sare,

4 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri
Pandispan cu visine caramelizate

Pandispan cu visine caramelizate

Bati albusurile spuma , adaugi galbenusurile, pe care le-ai frecat mai intai cu zaharul, uleiul,

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    diaconita (Bucatar) , 31 martie 2013

    Buna ziua, as dori sa stiu daca se pune si bicarbonat pentru ca am facut si nu a iesit pufos deloc. Crema care a fost cu cacao s-a facut ca o guma cleioasa. Iar crema a crescut pufos doar deasupra. As dori reteta bine scrisa. Va multumesc mult.

  • Fara foto

    andrei andreea (Maestru bucatar) , 28 decembrie 2011

    Felicitari pt. reteta este foarte gustos pandispanul

  • mimi

    mimi (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2010

    Arata tare bine si e cea mai reusita prezentare de pandispan pe care am gasito .Felicitari.

    • AndraProf

      AndraProf (Chef de cuisine) , 10 iulie 2010

      delicios

    • Fara foto

      dalia , 09 august 2009

      E fffff bun!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      Super prezentarea si foarte usor de facut,felicitari pentru reteta,am sa o incerc si eu.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

      Foarte bună. Felicitări!!!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009

      Arata ft bine, imi place, putin zahar, putin ulei, o sa incerc reteta ta !

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Mmmmmm! Alta delicatesa excelenta (fara cacao)! Buna!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

70 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • putin ulei
  • un varf de cutit de sare
  • 2-3 linguri cacao
  • esente.

Raporteaza reteta

Retete
de flori de piatra
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat

Tochitura de vanat

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins

16 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne

diaconita (Bucatar)

Buna ziua, as dori sa stiu daca se pune si bicarbonat pentru ca am facut si nu a iesit pufos deloc. Crema care a fost cu cacao s-a facut ca o guma cleioasa. Iar crema a crescut pufos doar deasupra. As dori reteta bine scrisa. Va multumesc mult.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu mere si aluat foietaj Tarta cu mere si aluat foietaj

Placintele cu mere nu se numara printre deserturile mele preferate si mi se par adesea banale, dar poate ca frumusetea sta tocmai in

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Cornulete de casa