Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma tare cu putina sare, se adauga zaharul si se continua baterea (mixarea) pana se topeste zaharul. Se adauga si galbenusurile, se amesteca usor, apoi se adauga faina.Se amesteca bine pana se omogenizeaza compozitia, se adauga esentele dorite.Se ung tavile cu ulei, se tapeteaza, se adauga o parte din compozitie.
In compozitia ramasa se adauga cacaua si se pune peste cealalta compozitie din tavi. Se introduc tavile in cuptorul preincalzit, la foc potrivit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii