autor:

flori de piatra

» » Dulciuri diverse

PANDISPAN

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
10 oua, 150 g zahar, 150 g faina, putin ulei, un varf de cutit de sare, 2-3 linguri cacao, esente.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

70 voturi

Mod de preparare

Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma tare cu putina sare, se adauga zaharul si se continua baterea (mixarea) pana se topeste zaharul. Se adauga si galbenusurile, se amesteca usor, apoi se adauga faina.Se amesteca bine pana se omogenizeaza compozitia, se adauga esentele dorite.Se ung tavile cu ulei, se tapeteaza, se adauga o parte din compozitie.
In compozitia ramasa se adauga cacaua si se pune peste cealalta compozitie din tavi. Se introduc tavile in cuptorul preincalzit, la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "PANDISPAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pandispan cu visine si glazura de capsuni

Pandispan cu visine si glazura de capsuni

Se bat albusurile spuma, se adauga treptat zaharul, zaharul pudra. Dupa ce s-a incorporat zaharul

13 voturi    7 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Pandispan cu zahar brun si ornamente de cacao

Pandispan cu zahar brun si ornamente de cacao

Albusurile se bat spuma cu sarea apoi se adauga treptat zaharul, mixand circa 20 min. Se adauga

4 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    diaconita (Bucatar) , 31 martie 2013

    Buna ziua, as dori sa stiu daca se pune si bicarbonat pentru ca am facut si nu a iesit pufos deloc. Crema care a fost cu cacao s-a facut ca o guma cleioasa. Iar crema a crescut pufos doar deasupra. As dori reteta bine scrisa. Va multumesc mult.

  • Fara foto

    andrei andreea (Maestru bucatar) , 28 decembrie 2011

    Felicitari pt. reteta este foarte gustos pandispanul

  • mimi

    mimi (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2010

    Arata tare bine si e cea mai reusita prezentare de pandispan pe care am gasito .Felicitari.

    • AndraProf

      AndraProf (Chef de cuisine) , 10 iulie 2010

      delicios

    • Fara foto

      dalia , 09 august 2009

      E fffff bun!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      Super prezentarea si foarte usor de facut,felicitari pentru reteta,am sa o incerc si eu.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

      Foarte bună. Felicitări!!!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009

      Arata ft bine, imi place, putin zahar, putin ulei, o sa incerc reteta ta !

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Mmmmmm! Alta delicatesa excelenta (fara cacao)! Buna!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

70 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • putin ulei
  • un varf de cutit de sare
  • 2-3 linguri cacao
  • esente.

Raporteaza reteta

Retete
de flori de piatra
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat

Tochitura de vanat

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins

16 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne

diaconita (Bucatar)

Buna ziua, as dori sa stiu daca se pune si bicarbonat pentru ca am facut si nu a iesit pufos deloc. Crema care a fost cu cacao s-a facut ca o guma cleioasa. Iar crema a crescut pufos doar deasupra. As dori reteta bine scrisa. Va multumesc mult.

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Clatite cu dovlecei