autor:

Fara foto

» » Prajituri

Pandispan

Autor: rococo (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rococo (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2010

Ingrediente
7 oua, 7 linguri de ulei, o cana de zahar, o cana de faina, 2 pliculete de zahar vanilat, esenta de rom, cacao.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se separa albusul de galbenus, se freaca albusul spuma presarand putin cate putin zaharul, se incorporeaza si cana de faina.
Galbenusurile se freaca cu cele 7 linguri de ulei, zaharul vanilat si esenta de rom(dupa preferinte: rom sau vanilie)si se amesteca cu albusurile.
Se ung tavile cu ulei si se tapeteaza cu faina sau optional se pune foaie de copt. 3/4 din cantitea de aluat se pune in tavile de copt iar 1/4 se amesteca cu cacao si se adauga ulterior amestecand totul circular sa dea forma in interior. Se lasa la cuptor circa 40-45 de min.
Se scoate de la cuptor , se tapeteaza cu zahar pudra daca doriti. Va doresc pofta buna.
Astept parerile dumneavoastra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Pandispan - 2  tavi

Pandispan - 2 tavi

Se separa galbenusurile de albusuri, se bat bine albusurile, se adauga un varf de lingura de sare,

4 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri
Pandispan cu crema de branza

Pandispan cu crema de branza

Pandispanul: ouale se mixeaza bine cu zaharul pana devin o crema omogena,se adauga in ploaie faina

23 voturi    11 comentarii
55 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 7 oua
  • 7 linguri de ulei
  • o cana de zahar
  • o cana de faina
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • esenta de rom
  • cacao.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec marmorat Chec marmorat

Se separa albusurile de galbenusuri, punandu-se fiecare in cate un vas mare de mixer. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zeama

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Dulce cu curmale Dulce cu curmale

Intr-o tigaie, punem la incalzit curmalele macinate cu zaharul si adaugam si margarina si lasam sa se topeasca impreuna pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu ciocolata