autor:

Fara foto

» » Prajituri

Pandispan

Autor: rococo (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rococo (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2010

Ingrediente
7 oua, 7 linguri de ulei, o cana de zahar, o cana de faina, 2 pliculete de zahar vanilat, esenta de rom, cacao.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se separa albusul de galbenus, se freaca albusul spuma presarand putin cate putin zaharul, se incorporeaza si cana de faina.
Galbenusurile se freaca cu cele 7 linguri de ulei, zaharul vanilat si esenta de rom(dupa preferinte: rom sau vanilie)si se amesteca cu albusurile.
Se ung tavile cu ulei si se tapeteaza cu faina sau optional se pune foaie de copt. 3/4 din cantitea de aluat se pune in tavile de copt iar 1/4 se amesteca cu cacao si se adauga ulterior amestecand totul circular sa dea forma in interior. Se lasa la cuptor circa 40-45 de min.
Se scoate de la cuptor , se tapeteaza cu zahar pudra daca doriti. Va doresc pofta buna.
Astept parerile dumneavoastra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Pandispan

Pandispan

Se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se bat spuma dupa care se adauga zaharul (trebuie

2 voturi    2 comentarii
20 min
Prajituri
Pandispan cu piersici

Pandispan cu piersici

Galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile

16 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 7 oua
  • 7 linguri de ulei
  • o cana de zahar
  • o cana de faina
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • esenta de rom
  • cacao.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Tort cu ciocolata si mascarpone