autor:

Fara foto

» » Prajituri

Pandispan

Autor: rococo (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rococo (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2010

Ingrediente
7 oua, 7 linguri de ulei, o cana de zahar, o cana de faina, 2 pliculete de zahar vanilat, esenta de rom, cacao.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se separa albusul de galbenus, se freaca albusul spuma presarand putin cate putin zaharul, se incorporeaza si cana de faina.
Galbenusurile se freaca cu cele 7 linguri de ulei, zaharul vanilat si esenta de rom(dupa preferinte: rom sau vanilie)si se amesteca cu albusurile.
Se ung tavile cu ulei si se tapeteaza cu faina sau optional se pune foaie de copt. 3/4 din cantitea de aluat se pune in tavile de copt iar 1/4 se amesteca cu cacao si se adauga ulterior amestecand totul circular sa dea forma in interior. Se lasa la cuptor circa 40-45 de min.
Se scoate de la cuptor , se tapeteaza cu zahar pudra daca doriti. Va doresc pofta buna.
Astept parerile dumneavoastra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Pandispan pufos cu cacao

Pandispan pufos cu cacao

Separati albusurile de galbenusuri. Albusurile le bateti spuma tare cu un praf de sare,adaugati

7 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
pandispan pufos

pandispan pufos

Separam oualele. In bolul de la mixer punem galbenusurile cu zahar si le amestecam pentru 10 minute.

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 7 oua
  • 7 linguri de ulei
  • o cana de zahar
  • o cana de faina
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • esenta de rom
  • cacao.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Tarta cu blat fraged si nectarine caramelizate Tarta cu blat fraged si nectarine caramelizate

Margarina moale se mixeaza cu zaharul pudra, cu oul, apoi se adauga si galbenusurile si la sfarsit, faina amestecata cu amidonul. Se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura Ciresica cu bezea Prajitura Ciresica cu bezea

Se mixeaza galbenusurile cu un praf de sare si zahar, se adauga uleiul, laptele si apoi faina, amoniacul stins cu suc de lamaie. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Turceasca