Se freaca galbenusurile cu zaharul bine pana se optine o crema se pune cate putin ulei si se amesteca pana epuizam cele 9 lg de ulei apoi se adauga mirodeniile si faina si se amesteca bine. Albusurile se bat pana se fac spuma si se amesteca cu cantitatea optinuta inainte apoi se adauga praful de copt stins cu otet sau zeama de lamaie si se amesteca dinnou.
apoi se ung tavile cu putin ukei si se presoara faina dupa care se toarna aluatul in ele si se baga la cuptor maxim 30 min la foc mic.
Atentie inainte de a baga tavile cuptorul trebuie incalzit

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii