autor:

vio panciu

» » Prajituri

Pandispan

Autor: vio panciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio panciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Ingrediente
4 oua, 9 lg zahar, 9 lg ulei, 9 lg faina, mirodenii, 1 praf de copt

Dificultate: Medie Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul bine pana se optine o crema se pune cate putin ulei si se amesteca pana epuizam cele 9 lg de ulei apoi se adauga mirodeniile si faina si se amesteca bine. Albusurile se bat pana se fac spuma si se amesteca cu cantitatea optinuta inainte apoi se adauga praful de copt stins cu otet sau zeama de lamaie si se amesteca dinnou.
apoi se ung tavile cu putin ukei si se presoara faina dupa care se toarna aluatul in ele si se baga la cuptor maxim 30 min la foc mic.
Atentie inainte de a baga tavile cuptorul trebuie incalzit
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Pandispan cu zahar brun si ornamente de cacao

Pandispan cu zahar brun si ornamente de cacao

Albusurile se bat spuma cu sarea apoi se adauga treptat zaharul, mixand circa 20 min. Se adauga

5 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Pandispan cu visine si glazura de capsuni

Pandispan cu visine si glazura de capsuni

Se bat albusurile spuma, se adauga treptat zaharul, zaharul pudra. Dupa ce s-a incorporat zaharul

14 voturi    7 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 oua
  • 9 lg zahar
  • 9 lg ulei
  • 9 lg faina
  • mirodenii
  • 1 praf de copt

Raporteaza reteta

burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Rulada cu blat de cafea si umplutura de gem de gutui cu perle de tapioca Rulada cu blat de cafea si umplutura de gem de gutui cu perle de tapioca

1. Intai se pune intr-un ibric la fiert o cana de apa si cand da in clocot se pun perlele de tapioca la fiert. Se lasa sa fiarba cca

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tarta cu fructe Tarta cu fructe

Se face un aluat, se tine la rece, apoi se împarte în două bucăți inegale, se întinde o foaie mare in tava unsa

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu mascarpone si zmeura