autor:

Georgiana

» » Dulciuri diverse

Pandispan

Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 februarie 2010

Ingrediente
10 oua, 10 linguri zahar(250 gr.zahar), 10 linguri faina(300 gr.faina), 2 linguri cacao, 1 plic zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

22 voturi

Mod de preparare

Se iau 2 ligheane in care separam ouale albusul in unu, galbenusul in altul.
Galebenusurile le amestecam cu o lingura de lemn adaugand 5 linguri de zahar(125g)si zaharul vanilat pina cand compozitia devine spuma.
Albusurile le batem cu telul adaugand 5 linguri de zahar(125g) pana cand compozitia devine tare. Adaugam galbenusurile peste albusuri amestecand continuu pana se omogenizeaza. Punem intr-un castron 10 linguri din compozitie peste care adaugam cacao amestecand pana devine crema. Peste prima compozitie adaugam faina mestecand continuu pana se omogenizeaza. Punem compozitia intr-o tava peste care adaucam crema de cacao .
Bagam tava la cuptor la foc mediu 40 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pandispan cu visine

Pandispan cu visine

Ouale se separa (albusuri si galbenusuri). Galbenusurile se amesteca impreuna cu uleiul. Se

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Pandispan cu fructe din compot

Pandispan cu fructe din compot

Se scurge zeama fructelor din compot (o arunci sau o folosesti la altceva, cum doresti) si se lasa

9 voturi    7 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Petronela Pavel , 29 septembrie 2013

    ce bine arata

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Tare gustos...

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

    Imi place imaginea care ti-a iesit. Cred ca si pandispanul a iesit bun si pispirica a papat tot.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

      Tot la fel il prepar si eu!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 01 martie 2010

      arata bine!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 01 martie 2010

      Ce bine arata si cred ca trebuie sa fie bun.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 01 martie 2010

      Frumos,bun si simplu! Cam asa pregatesc si eu!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 01 martie 2010

      Foarte frumos.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

22 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 10 linguri zahar(250 gr.zahar)
  • 10 linguri faina(300 gr.faina)
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic zahar vanilat

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana
Supa de legume cu galuste

Supa de legume cu galuste

Se pune apa la foc,se curata legumele,se taie feliute,ceapa intreaga,cartofi in 4 si le punem la

15 voturi    7 comentarii
1h
Supe de legume
Placinta cu mere

Placinta cu mere

Se pune apa putin la incalzit. Punem intr-un ligheam cubuletu de drojdie,adaugam apa calduta,uleiu,si

26 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Curatam cartofii si ii dam prin razatoarea mare, ii punem la prajit intr-o tigaie cu putin ulei,

1 vot    2 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Lia Maria (Chef de cuisine)

Tare gustos...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Prajiturele si fursecuri pentru ceai /cafea