autor:

Georgiana

» » Dulciuri diverse

Pandispan

Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 februarie 2010

Ingrediente
10 oua, 10 linguri zahar(250 gr.zahar), 10 linguri faina(300 gr.faina), 2 linguri cacao, 1 plic zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

22 voturi

Mod de preparare

Se iau 2 ligheane in care separam ouale albusul in unu, galbenusul in altul.
Galebenusurile le amestecam cu o lingura de lemn adaugand 5 linguri de zahar(125g)si zaharul vanilat pina cand compozitia devine spuma.
Albusurile le batem cu telul adaugand 5 linguri de zahar(125g) pana cand compozitia devine tare. Adaugam galbenusurile peste albusuri amestecand continuu pana se omogenizeaza. Punem intr-un castron 10 linguri din compozitie peste care adaugam cacao amestecand pana devine crema. Peste prima compozitie adaugam faina mestecand continuu pana se omogenizeaza. Punem compozitia intr-o tava peste care adaucam crema de cacao .
Bagam tava la cuptor la foc mediu 40 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pandispan cu fulgi de ciocolata

Pandispan cu fulgi de ciocolata

Se bat ouale intregi cu un praf de sare,apoi se adauga treptat zaharul si se mixeaza pana ce compozitia

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Pandispan cu nectarine

Pandispan cu nectarine

Spalam si taiem cubulete mici nectarinele, separam albusul de galbenus. Albusul se bate spuma tare,

2 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Petronela Pavel , 29 septembrie 2013

    ce bine arata

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Tare gustos...

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

    Imi place imaginea care ti-a iesit. Cred ca si pandispanul a iesit bun si pispirica a papat tot.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

      Tot la fel il prepar si eu!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 01 martie 2010

      arata bine!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 01 martie 2010

      Ce bine arata si cred ca trebuie sa fie bun.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 01 martie 2010

      Frumos,bun si simplu! Cam asa pregatesc si eu!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 01 martie 2010

      Foarte frumos.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

22 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 10 linguri zahar(250 gr.zahar)
  • 10 linguri faina(300 gr.faina)
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic zahar vanilat

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana
Supa de legume cu galuste

Supa de legume cu galuste

Se pune apa la foc,se curata legumele,se taie feliute,ceapa intreaga,cartofi in 4 si le punem la

15 voturi    7 comentarii
1h
Supe de legume
Placinta cu mere

Placinta cu mere

Se pune apa putin la incalzit. Punem intr-un ligheam cubuletu de drojdie,adaugam apa calduta,uleiu,si

26 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Curatam cartofii si ii dam prin razatoarea mare, ii punem la prajit intr-o tigaie cu putin ulei,

1 vot    2 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Lia Maria (Chef de cuisine)

Tare gustos...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pere posate in vin roze Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Bavareza cu capsune