Se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se bat spuma dupa care se adauga zaharul (trebuie batut bine pana se topeste zaharul)se adauga galbenusurile,zaharul vanilat si esenta.dupa care se adauga uleiul si faina in ploaie,se zbate din nou bine inca 2-3 minute pana se amesteca totul...se toarna jumatate de compozitie in tava tapetata cu faina sau hartie de copt, in cealalta jumatate se adauga cacao dupa care se da la cuptorul deja incins,eu l-am copt la 160°timp de 30-40 min ,rezultat garantat!(cel putin mie mi-a iesit) Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii