Se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se bat spuma dupa care se adauga zaharul (trebuie batut bine pana se topeste zaharul)se adauga galbenusurile,zaharul vanilat si esenta.dupa care se adauga uleiul si faina in ploaie,se zbate din nou bine inca 2-3 minute pana se amesteca totul...se toarna jumatate de compozitie in tava tapetata cu faina sau hartie de copt, in cealalta jumatate se adauga cacao dupa care se da la cuptorul deja incins,eu l-am copt la 160°timp de 30-40 min ,rezultat garantat!(cel putin mie mi-a iesit) Pofta buna!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii