autor:

Fara foto

» » Prajituri

pandispan

Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2008

Ingrediente
8 oua,8 linguri zahar,8 linguri faina, zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se bat tare albusurile pana nu mai cade spuma de pe tel, apoi se adauga treptat zaharul, batand in continuare.Se adauga pe rand galbenusurile , batand in continuare apoi zaharul vanilat si faina cate putin, amestecand de jos in sus foarte usor.Se unge o forma de tort cu unt si se introduce la cuptor sa se coaca.Cand este gata se lasa putin se desprid marginile cu cutitul pe marginea formei, si se scoate pandispanul. Se poate pudra cu zahar pudra
Daca ti-a placut reteta noastra "pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura de mere cu pandispan

Prajitura de mere cu pandispan

Am pus biscuiti pe fundul tavi si deasupra am pus merele putin scurse si deasupra am pus pandispanul,

41 voturi    7 comentarii
50 min
Prajituri
Pandispan cu fructe din compot

Pandispan cu fructe din compot

Se scurge zeama fructelor din compot (o arunci sau o folosesti la altceva, cum doresti) si se lasa

9 voturi    7 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 8 oua,8 linguri zahar,8 linguri faina
  • zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Samba cu crusta de nuci Samba cu crusta de nuci

Se dau biscuitii la robot, apoi se framanta cu untul si miezul de nuca maruntit. Se intinde in forma de tort, in strat uniform, presat

0 voturi    0 comentarii
99h 45 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu caise Prajitura cu caise

Se freaca galbenusurile cu zahar, pana se albesc si-si dubleaza volumul, se adauga ulei cate putin, apoi iaurtul, coaja de lamaie,faina

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Choux a la creme