autor:

Fara foto

» » Prajituri

pandispan

Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2008

Ingrediente
8 oua,8 linguri zahar,8 linguri faina, zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se bat tare albusurile pana nu mai cade spuma de pe tel, apoi se adauga treptat zaharul, batand in continuare.Se adauga pe rand galbenusurile , batand in continuare apoi zaharul vanilat si faina cate putin, amestecand de jos in sus foarte usor.Se unge o forma de tort cu unt si se introduce la cuptor sa se coaca.Cand este gata se lasa putin se desprid marginile cu cutitul pe marginea formei, si se scoate pandispanul. Se poate pudra cu zahar pudra
Daca ti-a placut reteta noastra "pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Pandispan pufos cu cirese

Pandispan pufos cu cirese

Se separa albusurile de ou. Galbenusurile se amesteca bine cu uleiul. Faina cernuta se amesteca cu

6 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri
Pandişpan pufos

Pandişpan pufos

Bat albuşurile spumă, adaug zahărul treptat. Amestec gălbenuşurile cu ulei. Pun peste albuşuri

23 voturi    3 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 8 oua,8 linguri zahar,8 linguri faina
  • zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec marmorat Chec marmorat

Se separa albusurile de galbenusuri, punandu-se fiecare in cate un vas mare de mixer. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zeama

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Dulce cu curmale Dulce cu curmale

Intr-o tigaie, punem la incalzit curmalele macinate cu zaharul si adaugam si margarina si lasam sa se topeasca impreuna pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Pandispan cu inimi