autor:

Fara foto

» » Prajituri

Pandispan

Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
4 oua,200g faina,200g unt, zahar,1 praf de copt,sare ,zah vanilat.

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

2 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale cu zah spuma,se adauga faina praful de copt stins ,si la urma untul topit (caldut).se unge o tava cu unt,se tapeteaza ,si se coace cam 55 min.dupa gust se poate adauga cacao sau mere taiate cubulete .
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Pandispan

Pandispan

Peste zahar adaugam cele 7 linguri de apa si punem pe foc mic pana se face sirop. Albusurile impreuna

8 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Pandispan cu zahar brun si ornamente de cacao

Pandispan cu zahar brun si ornamente de cacao

Albusurile se bat spuma cu sarea apoi se adauga treptat zaharul, mixand circa 20 min. Se adauga

4 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    AURA (Bucatar) , 14 iulie 2009

    Am incercat si ...a iesit super. Multumesc

Dificultate

Redusa

Timp

55 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 oua,200g faina,200g unt, zahar,1 praf de copt,sare ,zah vanilat.

Raporteaza reteta

Fara foto

AURA (Bucatar)

Am incercat si ...a iesit super. Multumesc

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cu cereale, miere si scortisoara Prajitura cu cereale, miere si scortisoara

O prajitura delicioasa care a umplut bucataria cu un soi de parfum de toamna amestecat cu aroma de turta dulce. Contine cereale, miere,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura turnata cu mere Prajitura turnata cu mere

Ouale se mixeaza cu zaharul si aromele, bine. Se pune, apoi uleiul;se adauga faina (amestecata cu praful de copt) si laptele, cele doua

6 voturi    8 comentarii
2h
Prajituri
Doughnuts