autor:

mihaela cecilia

» » Dulciuri diverse

PANDISPAN

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2009

Ingrediente
4 oua, 4 linguri de zahar, 4 linguri de faina, 1 plic zahar vanilat,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

29 voturi

Mod de preparare

Ouale se spala si se separa albusul de galbenus. Se bat spuma tare albusurile iar galbenusurile se bat impreuna cu zaharul pana ce compozitia si-a marit volumul inca o data. Se amesteca cele doua( albusurile si galbenusurile) , se adauga faina in ploaie amestecandu-se continuu cu telul para. Se adauga zaharul vanilat si se da la cuptor , intr-o tava de chec, la temperatura de 180 grade cam pentru 40 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "PANDISPAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
PANDISPAN CU CREMA

PANDISPAN CU CREMA

Se freaca separat albusul cu zaharul pana se omogenizeaza foarte bine, la galbenus se adauga 10 linguri

23 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri
Pandispan cu nectarine

Pandispan cu nectarine

Spalam si taiem cubulete mici nectarinele, separam albusul de galbenus. Albusul se bate spuma tare,

2 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    Cred ca e o bunatate !

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

    Simplu si bun.

  • irina

    irina (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

    Pai "flori de piatra" in poza e pandispan de la reteta aceasta de pandispan sau de la reteta de pandispan cu 6 oua a Oanei Morar?????

    • NicoletaC

      NicoletaC (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Eu mai adaug nuca. Usor de preparat, ideal pentru a ne salva in cazul unor vizite anuntate in ultimul moment...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

      Mie asa imi iese.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

29 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 1 plic zahar vanilat,

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca e o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Gogosii (reteta bunici)