autor:

mihaela cecilia

» » Dulciuri diverse

PANDISPAN

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2009

Ingrediente
4 oua, 4 linguri de zahar, 4 linguri de faina, 1 plic zahar vanilat,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

29 voturi

Mod de preparare

Ouale se spala si se separa albusul de galbenus. Se bat spuma tare albusurile iar galbenusurile se bat impreuna cu zaharul pana ce compozitia si-a marit volumul inca o data. Se amesteca cele doua( albusurile si galbenusurile) , se adauga faina in ploaie amestecandu-se continuu cu telul para. Se adauga zaharul vanilat si se da la cuptor , intr-o tava de chec, la temperatura de 180 grade cam pentru 40 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "PANDISPAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pandispan

Pandispan

Se separă gălbenușurile de albuș intr-un vas adânc. Se bat spumă cu 6 linguri de apă

5 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Pandispan cu nectarine

Pandispan cu nectarine

Spalam si taiem cubulete mici nectarinele, separam albusul de galbenus. Albusul se bate spuma tare,

2 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    Cred ca e o bunatate !

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

    Simplu si bun.

  • irina

    irina (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

    Pai "flori de piatra" in poza e pandispan de la reteta aceasta de pandispan sau de la reteta de pandispan cu 6 oua a Oanei Morar?????

    • NicoletaC

      NicoletaC (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Eu mai adaug nuca. Usor de preparat, ideal pentru a ne salva in cazul unor vizite anuntate in ultimul moment...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

      Mie asa imi iese.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

29 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 1 plic zahar vanilat,

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca e o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Biscuiti cu lavanda