Spalam caisele, le indepartam semintele si le feliem. Ungem tava cu unt.
Separam galbenusurile de albusuri. Mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si batem in continuare pana devin ferme, adaugam vanilia, apoi rand pe rand galbenusurile si uleiul in fir . La final incorporam faina, amestecam cu o paleta usor, cu miscari de jos in sus si turnam coca in tava.
Asezam feliile de caise pe toata suprafata si dam la cuptorul dinainte incalzit, la 180* pentru 40*, mai exact, pana trece testul scobitorii.
Lasam prajitura sa se raceasca complet, o pudram cu zahar praf si o portionam.
Pofta buna !
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii