Pandispan cu caise

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pandispan cu caise

Ingrediente

  • 10 oua
  • 250g zahar
  • 250g faina
  • 75ml ulei
  • 600g caise
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 1 praf de sare
  • Unt pt uns tava

Mod de preparare

Spalam caisele, le indepartam semintele si le feliem. Ungem tava cu unt.

Separam galbenusurile de albusuri. Mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si batem in continuare pana devin ferme, adaugam vanilia, apoi rand pe rand galbenusurile si uleiul in fir . La final incorporam faina, amestecam cu o paleta usor, cu miscari de jos in sus si turnam coca in tava.

Asezam feliile de caise pe toata suprafata si dam la cuptorul dinainte incalzit, la 180* pentru 40*, mai exact, pana trece testul scobitorii.

Lasam prajitura sa se raceasca complet, o pudram cu zahar praf si o portionam.

Pofta buna !

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura