Ingrediente
3 oua, un praf de sare, 150 gr zahar, 175 gr faina, 6 linguri ulei, 1/2 plic praf de copt, 450 gr cirese cantarite fara samburi, zahar pudra vanilat pentru pudrat
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
28 voturi
Mod de preparare
Mixam ouale intregi cu un praf de sare pana se deschid la culoare. Adaugam zaharul si mixam in continuare pana pana ouale devin spuma. Punem uleiul si mixam. La final incorporam faina amestecata cu praful de copt, folosind o spatula.
Turnam compozitia intr-o tava potrivita tapetata cu hartie de copt si asezam deasupra ciresele.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de 30 de minute.
Scoatem tava din cuptor si lasam prajitura in tava pana se raceste usor
Finaru Elena , 22 iunie 2014
fac si eu . pacat este post .dar arata bine bine de tot ..;;;
Maricel Crasneanu , 22 iunie 2014
ieri am facut-o / e foarte buna
Hodoroaba Aurelia , 05 iunie 2014
arata foarte bine pofta buna
Ramona Costel , 04 iunie 2014
arata foarte bine
Luci Florescu , 31 mai 2014
inca putin ma apuc de dinsa
Adela Felicia , 30 mai 2014
gata ma apuc de ea!
COSTEO (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2013
Este bun de bun!!!!
Aurelia_Neagu (Bucatar) , 21 septembrie 2013
Este un dulce special !!!!!!!!!!!