autor:

Retete delicioase

» » Dulciuri diverse

Pandispan cu crema de cacao

Autor: Retete delicioase (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 martie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Retete delicioase (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 martie 2015

Ingrediente
Ingrediente blat:, 5 oua, 5 linguri, 1 cana si jumatate de zahar, 1 cana si jumatate de faina, 10 linguri de apa fierbinte, 1 praf de copt, zahar vanilat,esente si alte arome, Crema de cacao, 2 oua, 200 g zahar, 200 g unt, 50 g cacao

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Mai intai pregatim crema:

Se bat ouale cu zaharul,se adauga untul si cacaua.Toate se fierb pe baie de aburi amestecand incontinuu pana se ingroasa.Luati de pe foc si lasati sa se raceasca.



Pregatim blatul:

Se separa albusurile de galbenusuri.

Albusurile se bat spuma,cu un praf de sare. Se adauga o cana de zahar(puteti folosi si zahar pudra) si 5 linguri de apa fierbinte.Galbenusurile se bat cu uleiul,dupa care se pune restul de zahar cu 5 linguri de apa fierbinte.

Galbenusurile se pun peste albusurile batute spuma si se amesteca cu lingura usor,ca la orice pandispan,de jos in sus.

Adaugam si faina amestecata cu praful de copt si amestecam iar usor de jos in sus.

Pregatim tava de chec cu foaie de copt.

Punem in tava jumatate din compozitia de pandispan,apoi punem crema cu lingura dupa preferinta(pe mijloc sau cum am facut eu),punem si restul de aluat peste crema si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Sfat: Nu deschideti cuptroul mai devreme de 20 de minute, caci altfel se va lasa.

Eu am avut o tava de chec mai mare,cam cat o tava si jumatate...asa ca daca puneti in tava normala de chec va iesi mult mai inalt.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu crema de cacao" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mezes cu crema de gris

Mezes cu crema de gris

Pui intr-un vas laptele , mierea , zaharul , untura ,oul , si bicarbonatul .Bati binecu telul la

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Lapte de pasare

Lapte de pasare

Laptele se fierbe, separat se pun galbenusurile cu 250 gr zahar si se bat bine cu mixerul pana se

32 voturi    18 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente blat:
  • 5 oua
  • 5 linguri
  • 1 cana si jumatate de zahar
  • 1 cana si jumatate de faina
  • 10 linguri de apa fierbinte
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat,esente si alte arome
  • Crema de cacao
  • 2 oua
  • 200 g zahar
  • 200 g unt
  • 50 g cacao

Raporteaza reteta

Retete
de Retete delicioase
Briose de cacao cu nuca de cocos

Briose de cacao cu nuca de cocos

Pentru briose: Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu zaharul, adaugam galbenusurile,smantana,untul

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Mini amandine

Mini amandine

Separati albusurile de galbenusuri; bateti albusurile spuma (tare-bat), cu un praf de sare si de

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Prajituri
Fasole batuta

Fasole batuta

Spalam fasolea si o punem intr-o oala incapatoare, plina cu apa rece. O fierbem cca 15 minute, apoi

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti Cu Fulgi De Ovaz