autor:

LUMINITA

» » Prajituri

Pandispan cu crema de frisca

Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Ingrediente
pt frisca: 2 galbenusuri, 1 lingura cacao, 250 gr frisca, pt decor: 250 gr frisca simpla, 3 linguri de cacao

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se face pandispanul la fel ca in reteta de pandispan.

Crema: se freaca galbenusurile crude cu cacaua si apoi se amesteca usor cu frisca.

Fiecare dintre cele 3 foi se presara intai cu cacao, apoi se ung cu crema de frisca si se acopera cu frisca simpla. Deasupra se presara cacao si se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu crema de frisca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • pt frisca: 2 galbenusuri
  • 1 lingura cacao
  • 250 gr frisca
  • pt decor: 250 gr frisca simpla
  • 3 linguri de cacao

Raporteaza reteta

Retete
de LUMINITA
Mirinda

Mirinda

Blatul: se face ca si la reteta de "chec simplu", numai ca se pune in tava patrata sau dreptunghiulara

2 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Eclere Laly.