Pandispanul: Se separa ouale, albusul se bate foarte bine cu un praf de sare, se adauga si galbenusul treptat, zaharul, faina si apoi praful de copt. Se da la cuptorul preincazlit, la 180 de grade pana cand se rumeneste (circa 25 de minute). Intre timp se prepara crema de vanilie (respectiv se bate frisca daca ati ales sa folositi) si se pregatesc fructele. Pe blatul de pandispan racit, se intinde crema de vanilie (frisca daca doriti), iar deasupra se aseaza fructele. Daca nu se consuma imediat, puteti turna o gelatina peste fructe pentru ca altfel se vor oxida. Eu am stropit putin cu lamaie kiwi-ul si banana si au tinut o zi, spre doua fara gelatina. Pofta mare!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii