Pandispanul: Se separa ouale, albusul se bate foarte bine cu un praf de sare, se adauga si galbenusul treptat, zaharul, faina si apoi praful de copt. Se da la cuptorul preincazlit, la 180 de grade pana cand se rumeneste (circa 25 de minute). Intre timp se prepara crema de vanilie (respectiv se bate frisca daca ati ales sa folositi) si se pregatesc fructele. Pe blatul de pandispan racit, se intinde crema de vanilie (frisca daca doriti), iar deasupra se aseaza fructele. Daca nu se consuma imediat, puteti turna o gelatina peste fructe pentru ca altfel se vor oxida. Eu am stropit putin cu lamaie kiwi-ul si banana si au tinut o zi, spre doua fara gelatina. Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii