Se freaca separat albusul cu zaharul pana se omogenizeaza foarte bine, la galbenus se adauga 10 linguri de ulei. Apoi se ung 2 tavi de chec cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pune jumatate din compozitia alba intr-o tava iar in cealalta compozitie se adauga 3-4 linguri de cacao si se rastoarna in cealalta tava. Cand sau copt se lasa sa se raceasca, apoi se taie in 5 bucati pe lungul pandispanului, se pune crema pe o felie alba, apoi se adauga una cu cacao si tot asa pana se termina. Se infasoara in celofan si se tin la frigider, se consuma a doua zi. POFTA BUNA.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii