Untul se bate spuma cu jumatate din zaharul pudra ,iar albusurile se bat bine cu restul de zahar pudra.
Se amesteca untul cu albusurile, galbenusurile si faina plus praful de copt. Se toarna totul intr-o tava tapetata cu hartie pergament, se aseaza visinele si se coace la 150 de grade, timp de 40 de minute.
Separat se caramelizeaza zaharul tos, se stinge cu suc de portocale si smantana. Prin acest sos se trec bananele si ananasul taiat in rondele.(daca folositi ananas din compot,este bine sa-l lasati sa se scuga bine de suc)
Cand prajitura s-a racit, se aplica pe suprafata feliile de banana si ananas apoi se toarna sosul caramel ramas.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii