Se bat ouale intregi cu un praf de sare,apoi se adauga treptat zaharul si se mixeaza pana ce compozitia isi tripleaza volumul.
Se adauga uleiul si esenta,iar apoi se incorporeaza si faina impreuna cu fulgii de ciocolata amestecand cu ajutorul unei spatule de silicon cu miscari circulare de jos in sus.
Intr-un castronel luam 3-4 linguri de compozitie si o amestecam cu 1 lingura de cacao si adaugam si esenta de rom.
Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam alternand compozitia simpla cu compozitia cu cacao.
La final deasupra presaram fulgi de ciocolata.Dam la cuptorul preincins la 160 grade pentru 40 minute.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii