Galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.
Galbenusurile se toarna peste albusurile spuma, apoi se adauga in ploaie faina si praful de copt.
Se toarna in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Se adauga piersicile taiate feliute subtiri si se da la cuptor. Se pudreaza cu zahar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii