Scoatem samburii visinelor si le lasam la scurs (pot fi folosite si din compot sau congelate). Batem ouale cu zaharul pana ce se topeste zaharul. Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia. Presaram visinele cu faina si le punem din loc in loc. Dam la cuptor la foc mic pana se rumeneste usor deasupra. Lasam sa se raceasca apoi taiem cuburi.
Retete de prajituri gasiti si pe blogul Caietul cu Retete.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii