Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile cu zaharul ca la bezea. Cand e tare albusul se adauga 1 lingura de apa si cele 3 galbenusuri amestecand foarte incet. La sfarsit se adauga lamaia si faina treptat, amestecand incet, de jos in sus.
Se coace in cuptorul incins timp de 45 de minute si dupa ce se racoreste putin se toarna peste pandispan glazura de ciocolata.
Pentru glazura se fierbe un sirop din zahar si apa. Ciocolata rasa se pune la topit, intr-un castronel pe baie de apa fierbinte.Cand siropul e legat se toarna in fir subtire peste ciocolata topita amestecand continuu.
Glazura se toarna calda peste pandispan. Glazura trebuie sa aiba consistenta smantanii, daca e prea groasa se mai subtiaza cu o lingura de unt, amestecand foarte bine pentru a nu ramane urme de grasime.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii