Reteta postata pe: 12 aprilie 2016
Ingrediente
2 cesti zahar, 2 cesti faina, 6 oua, 5 fiole vanilie, 1/2 ceasca apa calduta, Coaja rasa si zeama de la o lamaie, Un varf de sare, Unt/margarina pentru uns tava
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
Separam oualele. In bolul de la mixer punem galbenusurile cu zahar si le amestecam pentru 10 minute. Batem albusurile cu spuma cu telul. Adaugam cate putin albus si putina faina peste compozitia de galbenus si amestecam de jos in sus. Asa facem pana terminam faina si albusul batut spuma. Adaugam apa calduta si amestecam. Preincaincalzim cuptorul la 180 de grade, ungem tava cu unt/margarina punem compozitia de pandispan si coacem aproape 50 de minute. Dar il incercati cu scobitoarea sa vedeti daca s a copt. Nu va speriati se va crapa, asa trebuie
Daca ti-a placut reteta noastra "pandispan pufos" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Separati albusurile de galbenusuri.
Albusurile le bateti spuma tare cu un praf de sare,adaugati
14 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Bat albuşurile spumă, adaug zahărul treptat. Amestec gălbenuşurile cu ulei. Pun peste albuşuri
37 voturi
3 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate