autor:

strumfii bucatari

» » Dulciuri diverse

pandispan pufos

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 aprilie 2016

Ingrediente
2 cesti zahar, 2 cesti faina, 6 oua, 5 fiole vanilie, 1/2 ceasca apa calduta, Coaja rasa si zeama de la o lamaie, Un varf de sare, Unt/margarina pentru uns tava

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Separam oualele. In bolul de la mixer punem galbenusurile cu zahar si le amestecam pentru 10 minute. Batem albusurile cu spuma cu telul. Adaugam cate putin albus si putina faina peste compozitia de galbenus si amestecam de jos in sus. Asa facem pana terminam faina si albusul batut spuma. Adaugam apa calduta si amestecam. Preincaincalzim cuptorul la 180 de grade, ungem tava cu unt/margarina punem compozitia de pandispan si coacem aproape 50 de minute. Dar il incercati cu scobitoarea sa vedeti daca s a copt. Nu va speriati se va crapa, asa trebuie
Daca ti-a placut reteta noastra "pandispan pufos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pandispan pufos

Pandispan pufos

Se bat ouale cu zaharul pana se topeste zaharul, se adauga praful de copt stins cu putin otet sau

107 voturi    9 comentarii
1h
Prajituri
Pandispan pufos cu ananas

Pandispan pufos cu ananas

Bateti albusurile spuma tare cu zaharul vanilat si sarea. Adaugati zaharul si galbenusurile unul

5 voturi    1 comentariu
30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 cesti zahar
  • 2 cesti faina
  • 6 oua
  • 5 fiole vanilie
  • 1/2 ceasca apa calduta
  • Coaja rasa si zeama de la o lamaie
  • Un varf de sare
  • Unt/margarina pentru uns tava

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

6 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Dulciuri diverse

Trandafiri din uscatele Trandafiri din uscatele

Untul se freaca cu faina intre palme sa se disperseze bine, fara sa ramana bucatele mici de unt. Apoi se adauga galbenusurile, smantana,

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Gogosi (reteta bunicii) Gogosi (reteta bunicii)

Drojdia se inmoaie in putin lapte, apoi se pune intr-un bol mai mare faina se face o gaura in miljocul faini unde se pune oul, zaharul,

41 voturi    4 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Brioşe cu dovleac