Bateti albusurile spuma tare cu zaharul vanilat si sarea.
Adaugati zaharul si galbenusurile unul cate unul si mixati pana la omogenizare.
Adaugati faina si mixati pana s-a incorporat si aceasta.
Scurgeti ananasul de zeama si taiati bucati mici. Pastrati o bucata intreaga.
Ungeti tava cu unt si turnati compozitia.
Incalziti cuptorul la 180 grade C
Infigeti bucatile de ananas in compozitie ( va sugerez sa puneti mai multe decat vedeti in poza, mie mi-a parut rau ca n-am pus mai multe )
Dati tava la cuptor cateva minute pana face o crusta si apoi asezati si bucata intreaga in mijloc ( daca doriti ).
Coaceti prajitura timp de 20-25 de minute.
Pudrati cu zahar sau serviti ca atare

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii