autor:

Retete_Delicioase

» » , Retete de Pasti, Dulciuri diverse

Pandispan pufos cu cacao

Autor: Retete_Delicioase (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Retete_Delicioase (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2015

Ingrediente
8 oua, , 8 linguri de ulei, , 2 cani de zahar(cana are 250 ml), , 2 cani si un sfert de faina, , 16 linguri apa, , 1 plic si jumatate praf de copt, , 1 plic zahar vanilat, , esenta de vanilie, , 2-3 linguri de cacao

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Separati albusurile de galbenusuri.



Albusurile le bateti spuma tare cu un praf de sare,adaugati o cana de zahar si 8 linguri de apa fierbinte.



Galbenusurile se freaca cu uleiul,dupa care se pune cealalta cana de zahar si 8 linguri de apa fierbinte..



Galbenusurile se pun peste albusurile batute spuma si se amesteca usor.



Faina o amestecam cu praful de copt si o adugam treptat in compozitia de albusuri si galbenusuri, amestecand usor pana se incorporeaza.



Impartiti compozitia in doua vase,iar intr-unul punem cacao si amestecam pana se incorporeaza.



Pregatiti doua tavi de chec cu foaie de copt,



Luati o tava si puneti jumatate din aluatul alb si apoi cel cu cacao,repetati procedura si cu cealalta tava.



La final faceti amestecati aluaturile in tavi, facand un model cu un bat de frigarui sau cu furculita (depinde ce aveti la indemana)



Bagati la cuptorla foc mic spre potrivit, in jur de o ora sau pana se rumeneste bine deasupra, gratarul de la aragaz fiind in mijloc.



Nu deschideti cuptorul mai devreme de 20 de minute.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan pufos cu cacao" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se spala bine in apa rece, se curata si se taie in bucati de 3,5 cm. Se lasa 10

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Ciorba de miel

Ciorba de miel

-Se foloseste carne de miel,de preferabil cu mult os,pentru a da gust bun la ciorba! -Se pune

1 vot    0 comentarii
3h
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 8 oua
  • 8 linguri de ulei
  • 2 cani de zahar(cana are 250 ml)
  • 2 cani si un sfert de faina
  • 16 linguri apa
  • 1 plic si jumatate praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • 2-3 linguri de cacao

Raporteaza reteta

Retete
de Retete_Delicioase
Drob de pui

Drob de pui

Puneti la fiert ficatul. Carnea o tocati la robotul de bucatarie sau prin masina de tocat Cand

1 vot    0 comentarii
50 min
Retete de Pasti
Tort Oreo

Tort Oreo

Se desfac biscuitii, cu ajutorul unui cutit se curata crema de pe biscuiti. Crema se pune separat

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Sarmale

Sarmale

Puneti intr-un castron carnea, puneti peste ea ceapa data prin razatoare si orezul spalat inainte.

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Retete de Pasti
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Costite de ied Costite de ied

Se spala bine costitele de ied. Le lasam sa se scurga. Punem sare, piper, oregano, coniac mustar si usturoi tocat in bol si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de Pasti
Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolata Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolata

Acesta reteta o facem de ani de zile, dupa cum vedeti, nu are prea multe oua si nici zahar. Secretul in a obtine un cozonac pufos si

2 voturi    0 comentarii
3h 45 min
Retete de Pasti
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel