autor:

doru simona

» » Dulciuri diverse

Pandispan tigrat

Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 octombrie 2010

Ingrediente
* 6 oua (eu am avut prin frigider si 3 albusuri), * 1 cana zahar, * 1 cana faina, * 1/2 cescuta ulei, * cacao, * esente la alegere eu am folosit portocala, lamaie, vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

30 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma tare cu zaharul apoi adaugam , pe rand, galbenusurile si uleiul. Punem faina cernuta putin cate putin si amestecam usor cu o spatula. Impartim compozitia in doua si intr.o parte punem cacao. Intr.o tava de chec mai mare punem hartie de copt si punem cu lingura alternativ aluat cu cacao si aluat simplu pana se termina cele 2 compozitii de aluat . dam la cuptorul preincalzit la foc mediu si e gata cand trece testul scobitorii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan tigrat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Muffins cu crema de vanilie

Muffins cu crema de vanilie

Mixam ouale cu zaharul pina isi dubleaza volumul si se deschid la culoare, adaugam untul topit, zaharul

7 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Fursecuri rapide pentru ceai

Fursecuri rapide pentru ceai

1. Se amesteca bine untul cu zaharul brun pana se obtine o crema si se topeste untul. 2. Se adauga

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 21 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cristina Cojocariu , 31 ianuarie 2015

    Dupa parerea mea se pune si ceva praf de copt s-au bicarbonat.

  • Fara foto

    Marilena Georgescu , 27 februarie 2014

    Oricat s-ar incerca acest tip de chec,uleiul se simte,e frumos dar.....nu gustos cu ulei ....

  • Fara foto

    Camelia Popescu , 26 februarie 2014

    Ce gramaj au cana si cescuta?

    • Fara foto

      Lucaci Gabriela , 26 februarie 2014

      pentru a iesi tigrat aluatul se pune alternativ numai in mijlocul tavii

    • Fara foto

      Felix Roncea , 28 ianuarie 2014

      Dupa parerea mea se pune si ceva praf de copt s-au bicarbonat.

    • Fara foto

      Georgiana Pavăl , 27 ianuarie 2014

      trebuie pus si bicarbonat?

    • Fara foto

      Hilde Natu , 21 ianuarie 2014

      Este foarte bun, simplu si rapid. Mie nu mi s-a lasat, nu l-am scos din cuptor pana nu s-a racit.

    • Fara foto

      Magda Budeanu , 21 ianuarie 2014

      dupa ce ai pus cacooa ,,!! cum se faaa aceste rindurii de cacaooo..???????

    • Fara foto

      Cami Botezatu , 21 ianuarie 2014

      Trebuie copt la foc mic de la inceput pana la sfarsit si asa vei elimina aceasta problema.:))

    • Fara foto

      Emcik Em , 14 octombrie 2013

      Si eu am aceiasi problema, se lasa dupa ce il scot, daca il mai las , se usuca si tot asa.

    • Fara foto

      Marilena Dranca , 31 iulie 2013

      Cum faci sa nu se lase dupa ce il scoti din cuptor? Eu am o mare problema see you asta. :)

    • doru simona

      doru simona (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2010

      raluka este o cana normala de ceai, important e sa masori cu aceeasi cana si cantitatea de faina si cea de zahar, am masurat cu cana mea gradata si are aproape 300 gr

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2010

      Aceeiasi reteta de pandispan o folosesc si eu. Am facut si pandispan marmorat, dar asa tigrat ca al tau niciodata. Arata super! Felicitari! Am furat modelul!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2010

      Ne place mult dimineata la cafea :) Felicitãri!!!

    • doru simona

      doru simona (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2010

      da deja e papat la cat de bun a iesit

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2010

      Arata tare bine si sigur este si gustos.

    • doru simona

      doru simona (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2010

      e gata papat la cat de bun a fost

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2010

      Tare bine mai arata "tigrisorul ' ...

    • raluka

      raluka (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2010

      uaaau!!!arata super bine!!!felicitari!!o sa incerc sa fac si eu in dupamasa asta dar....cat inseamna o cana?(in grame)

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2010

      ii foarte bun si eu fac

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2010

      ce bine arata! Bravo!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

30 voturi

Ingrediente

  • * 6 oua (eu am avut prin frigider si 3 albusuri)
  • * 1 cana zahar
  • * 1 cana faina
  • * 1/2 cescuta ulei
  • * cacao
  • * esente la alegere eu am folosit portocala
  • lamaie
  • vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de doru simona
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

Mai intai preparam cafeaua din 4 cescute de apa cu 4 masuri de cafea. Apoi o punem la racit. Frisca

12 voturi    7 comentarii
2h
Torturi
Prajitura cu visine si frisca

Prajitura cu visine si frisca

Blat: Albusurile se bat cu cele 3 linguri de apa fierbinte, pana devin spuma , se adauga treptat

9 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Salata de vinete

Salata de vinete

Vinetel se coc in cuptor, ca sa se faca mai putin fum si mai putina mizerie. Dupa coacere se lasa

7 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

doru simona (Chef de cuisine)

raluka este o cana normala de ceai, important e sa masori cu aceeasi cana si cantitatea de faina si cea de zahar, am masurat cu cana mea gradata si are aproape 300 gr

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Hatif dulce de curmale, alune si ciocolata