autor:

doru simona

» » Dulciuri diverse

Pandispan tigrat

Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 octombrie 2010

Ingrediente
* 6 oua (eu am avut prin frigider si 3 albusuri), * 1 cana zahar, * 1 cana faina, * 1/2 cescuta ulei, * cacao, * esente la alegere eu am folosit portocala, lamaie, vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

30 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma tare cu zaharul apoi adaugam , pe rand, galbenusurile si uleiul. Punem faina cernuta putin cate putin si amestecam usor cu o spatula. Impartim compozitia in doua si intr.o parte punem cacao. Intr.o tava de chec mai mare punem hartie de copt si punem cu lingura alternativ aluat cu cacao si aluat simplu pana se termina cele 2 compozitii de aluat . dam la cuptorul preincalzit la foc mediu si e gata cand trece testul scobitorii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan tigrat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura turnata cu mere

Prajitura turnata cu mere

Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu brinza

Cornulete cu brinza

Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta

15 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 21 comentarii

  • Cristina Cojocariu , 31 ianuarie 2015

    Dupa parerea mea se pune si ceva praf de copt s-au bicarbonat.

  • Marilena Georgescu , 27 februarie 2014

    Oricat s-ar incerca acest tip de chec,uleiul se simte,e frumos dar.....nu gustos cu ulei ....

  • Camelia Popescu , 26 februarie 2014

    Ce gramaj au cana si cescuta?

    • Lucaci Gabriela , 26 februarie 2014

      pentru a iesi tigrat aluatul se pune alternativ numai in mijlocul tavii

    • Felix Roncea , 28 ianuarie 2014

      Dupa parerea mea se pune si ceva praf de copt s-au bicarbonat.

    • Georgiana Pavăl , 27 ianuarie 2014

      trebuie pus si bicarbonat?

    • Hilde Natu , 21 ianuarie 2014

      Este foarte bun, simplu si rapid. Mie nu mi s-a lasat, nu l-am scos din cuptor pana nu s-a racit.

    • Magda Budeanu , 21 ianuarie 2014

      dupa ce ai pus cacooa ,,!! cum se faaa aceste rindurii de cacaooo..???????

    • Cami Botezatu , 21 ianuarie 2014

      Trebuie copt la foc mic de la inceput pana la sfarsit si asa vei elimina aceasta problema.:))

    • Emcik Em , 14 octombrie 2013

      Si eu am aceiasi problema, se lasa dupa ce il scot, daca il mai las , se usuca si tot asa.

    • Marilena Dranca , 31 iulie 2013

      Cum faci sa nu se lase dupa ce il scoti din cuptor? Eu am o mare problema see you asta. :)

    • doru simona

      doru simona (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2010

      raluka este o cana normala de ceai, important e sa masori cu aceeasi cana si cantitatea de faina si cea de zahar, am masurat cu cana mea gradata si are aproape 300 gr

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2010

      Aceeiasi reteta de pandispan o folosesc si eu. Am facut si pandispan marmorat, dar asa tigrat ca al tau niciodata. Arata super! Felicitari! Am furat modelul!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2010

      Ne place mult dimineata la cafea :) Felicitãri!!!

    • doru simona

      doru simona (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2010

      da deja e papat la cat de bun a iesit

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2010

      Arata tare bine si sigur este si gustos.

    • doru simona

      doru simona (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2010

      e gata papat la cat de bun a fost

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2010

      Tare bine mai arata "tigrisorul ' ...

    • raluka

      raluka (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2010

      uaaau!!!arata super bine!!!felicitari!!o sa incerc sa fac si eu in dupamasa asta dar....cat inseamna o cana?(in grame)

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2010

      ii foarte bun si eu fac

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2010

      ce bine arata! Bravo!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

30 voturi

Ingrediente

  • * 6 oua (eu am avut prin frigider si 3 albusuri)
  • * 1 cana zahar
  • * 1 cana faina
  • * 1/2 cescuta ulei
  • * cacao
  • * esente la alegere eu am folosit portocala
  • lamaie
  • vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de doru simona
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

Mai intai preparam cafeaua din 4 cescute de apa cu 4 masuri de cafea. Apoi o punem la racit. Frisca

12 voturi    7 comentarii
2h
Torturi
Prajitura cu visine si frisca

Prajitura cu visine si frisca

Blat: Albusurile se bat cu cele 3 linguri de apa fierbinte, pana devin spuma , se adauga treptat

11 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Salata de vinete

Salata de vinete

Vinetel se coc in cuptor, ca sa se faca mai putin fum si mai putina mizerie. Dupa coacere se lasa

7 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

doru simona (Chef de cuisine)

raluka este o cana normala de ceai, important e sa masori cu aceeasi cana si cantitatea de faina si cea de zahar, am masurat cu cana mea gradata si are aproape 300 gr

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Frigărui de ananas