autor:

autor

» » Prajituri

Pandispan

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
5 oua, , 150 gr zahar, , 125 gr faina alba, , 1 pliculet de zahar vanilat, , coaja de la o lamiie sau o portocala rasa.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

202 voturi

Mod de preparare

Se bat galbenusurile de oua cu zaharul pina se face o crema, apoi se adauga faina, zaharul vanilat si coaja de lamiie data pe razatoare, iar la sfirsit albusurile de oua batute bine, separat.



Se unge o tava cu margarina apoi se toarna compozitia si se da la cuptor la temperatura moderata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Pandispan cu migdale si chantilly

Pandispan cu migdale si chantilly

Incalzim cuptorul 175-180°C,separam albusurile de galbenusuri,amestecam galbenusurile cu zaharul

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Pandispan cu cirese

Pandispan cu cirese

Mai intai pregatim ciresele, adica le spalam si le scoatem samburii. Mixam ouale intregi cu un praf

27 voturi    11 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2013

    Foarte bun.

  • Fara foto

    Lozano, Chef de Cuisine , 02 iunie 2010

    Ce que la femme veut, Dieu le veut.

  • Fara foto

    dana , 23 aprilie 2010

    nu tia iesit pt ca trebuia sa bati albusurile cu zaharul spuma eu nu pun praf de copt dar bat albusurle spuma si imi pandispanul creste fara nici o problema

    • Fara foto

      Lucru in echipa , 13 decembrie 2009

      Noi la-m facut in echipa,deci meritul e al tuturor.Sa facut frumos de tot si banuim ca e si mai bun in interior.Dar ne-a prea crescut din pacate.PaPaPa!la-m fact cam 3-4 persoane.

    • Fara foto

      MichelleA (Maestru bucatar) , 03 octombrie 2009

      am facut astazi reteta si mi`a iesit foarte pufos pandispanul, numai k mult prea dulce! desi am pus un praf de copt nu mi`a crescut decat f putin :( in rest, bun :)

    • Fara foto

      MichelleA (Maestru bucatar) , 03 octombrie 2009

      am facut astazi reteta si mi`a iesit foarte pufos pandispanul, numai k mult prea dulce! in rest, f bun :)

    • Fara foto

      clau , 25 septembrie 2009

      cat de mare creste fara praf de copt?

    • Fara foto

      camy , 01 august 2009

      Bun mai este !

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 11 mai 2009

      Pentru cei care nu stiu temperatura moderata inseamna o temperatura medie, adica focul nu este nici tare , dat la maxim si nici mic, dat la minim. Focul este dat la potrivit, adica moderat. De aceea printre expresiile bucatarilor exista si aceasta: “temperatura moderata”. Temperatura moderata pentru cuptoarele electrice inseamna cam 150-170 grade.

    • Fara foto

      dreacu , 09 mai 2009

      Nu prea inteleg.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

202 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 150 gr zahar
  • 125 gr faina alba
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • coaja de la o lamiie sau o portocala rasa.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cu gutui Prajitura cu gutui

Gutuile le spalam de puf, le curatam si le razuim sau le taiem in bucati. Intr-o tigaie antiaderenta, punem gutuile, 2-3 linguri de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Prajitura Fanta Prajitura Fanta

Mod de preparare pentru blat: Se pun ouale la robot, se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o pasta densa. Se amesteca faina

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Ciocolatina