autor:

Lia Maria

» » Aperitive

Pane-uri de ciuperci umplute

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2011

Ingrediente
Ciuperci de marime medie, Ardei gras galben, Ardei gras rosu, Ceapa verde, Ardei iute, Oua, Pesmet, Branza dulce, Cascaval, Sunca de casa, Sare, Piper, Ulei de palmier pt prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

24 voturi

Mod de preparare

Spalam ciupercile si le indepartam coditele. Maruntim ceapa si ardeii si-I punem intr-o tigaie cu o lingura de ulei, la calit pentru 2-3’. Adaugam sunculita taiata marunt si mai lasam 2’ la calit si amestecam. Punem branzeturile, asezonam, omogenizam si luam tigaia de pe foc.
Umplem ciupercile cu amestecul rezultat, le unim doua cate doua si le strapungem cu o scobitoare ca sa nu se desfaca. Trecem fiecare pane-u prin ou batut, prin pesmet, dinnou prin ou si apoi prin pesmet. Pana le terminam pe toate, punem uleiul pentru prajit, la incins si cand este fierbinte, coacem paneurile pe ambele parti. Le scoatem apoi pe servet absorbant si le indepartam scobitorile.
Sant delicioase si calde si reci deopotriva !

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pane-uri de ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta sarata

Tarta sarata

Intr-o tava intindeti foaia frageda si intepati-o cu furculita. Separat taiati ceapa pestisori si

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Placinta cu cartofi, varza sau branza

Placinta cu cartofi, varza sau branza

Faina se amesteca impreuna cu sarea si cu apa calduta cit cuprinde sa fie o coca moale . Se framinta

100 voturi    51 comentarii
2h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 02 iulie 2011

    O adevarata surpriza!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 03 iunie 2011

    Te pup Mihaela...si weekend placut iti doresc !

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 03 iunie 2011

    Un deliciu!*****

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 mai 2011

      Multumesc pt apreciere, dragele mele divainbucatarie si Licuta. Pupici!

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 26 mai 2011

      super apetisante!

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 26 mai 2011

      Foarte bune!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

24 voturi

Ingrediente

  • Ciuperci de marime medie
  • Ardei gras galben
  • Ardei gras rosu
  • Ceapa verde
  • Ardei iute
  • Oua
  • Pesmet
  • Branza dulce
  • Cascaval
  • Sunca de casa
  • Sare
  • Piper
  • Ulei de palmier pt prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

mira (Chef de cuisine)

O adevarata surpriza!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Caponata siciliana